2777
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودتون تیکر بارداریتون نشون داده میشه یا فقط برای منه که نمیتونم خودم ببینم 

اره عزیزم براخودم نشون داده میشه

همون موقع ک میخواید تیکر بزارید ی گزینه هست نوشته ک تیکر در کاربری نشان داده شود باید تیک بزنی

سلام گلم خوبی تو یکی از تاپیکای چن سال پیش اینو دیدم .درستو ادامه دادی ؟والان شاغلی؟

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         
سلام گلم خوبی تو یکی از تاپیکای چن سال پیش اینو دیدم .درستو ادامه دادی ؟والان شاغلی؟

سلام عزیزم فدات تو خوبی

نه ادامه ندادم😗

دوستام ادامه دادن ولی شاغل نیستن فعلا در حال تحصیلن

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿