2777
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شماهم ضعف میکنی 

اره خیلی بی حوصله هم شدم اصن انگار بعضی اوقات جون ندارم

اره منم بعد ازمایشم باید برم

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿
اره خیلی بی حوصله هم شدم اصن انگار بعضی اوقات جون ندارم اره منم بعد ازمایشم باید برم

دقیقا من همش دوس دارم بخابم بی حوصله ام یذره کارمیکنم خسته میشم هردوساعتم ضعف میکنم دیگه دیدم نمیتونم هی برم غذابخورم یوقت چاق میشم مشکل پیش میاد یه بیسکوییت یا میوه میخورم ضعف میکنم حالم بدمیشه

دقیقا من همش دوس دارم بخابم بی حوصله ام یذره کارمیکنم خسته میشم هردوساعتم ضعف میکنم دیگه دیدم نمیتون ...

وای منم تند تند گشنم میشه

قبلا خیلی نمیخوابیدم الان انقد کسلم خوابم میبره

میگن اوایل بارداری اینطور میشه مادر

ن عزیزم حتما ی چیزی بخور

بخور و خودتو تقویت کن ک قلب بچه تشکیل بشه نزار ضعف کنی خوب نیس

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿
اره همش درحال غذاخوردن ومیوه خوردنم تاضعف میکنم یچی میخورم

خوب میکنی خودتو تقویت کن همیشه

مرسی عزیزم ازراهنماییت ♥️♥️♥️

خواهش میکنم عزیزم❤

بازم سوالی چیزی پیش اومد اینجا از هم دیگ بپرسیم🥰

سلام عزیزم مبارکت باشه😍😍منم دیروز بیبی چکم مثبت شد البته 5روز قبل موعد از دیروزم سرماخوردم ابریزش بینی و سردرد و بیحالی نمیدونم قرص بخورم یا ضرر داره شما نمیدونید؟؟ 

سلام عزیزم مبارکت باشه😍😍منم دیروز بیبی چکم مثبت شد البته 5روز قبل موعد از دیروزم سرماخوردم ابریزش ...

اگه خاستی بخوری یه استامینوفن معمولی هس بخور ولی بری دکتربهتره فردا برو 

سلام عزیزم مبارکت باشه😍😍منم دیروز بیبی چکم مثبت شد البته 5روز قبل موعد از دیروزم سرماخوردم ابریزش ...

فک کنم سه تامون باهم باشیم فردا شماهم برو ازمایش سونوگرافی بعدهم پیش دکتر 

فک کنم سه تامون باهم باشیم فردا شماهم برو ازمایش سونوگرافی بعدهم پیش دکتر 

من گفتم صبرکنم تا روز موعدم بعدش برم ازمایش

چون 5روز قبلش مثبت شد اونم پررنگ قشنگ واضحه میگم شاید کاذب باشه🤭🤭