2821
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه از من گذشت...من دوسال پیش رقتم شمع انداختم صورتمو..از اون موقع پر جوش شد و خوب تشد..شاید باورت ...

یعنی چی گذشت عزیزم پوستت واقعا رو اعتماد به نفس ادم خیلی تاثیر میذاره  وای شمع و وکس نابود میکنه من فقط با ژیلت شیو میکنم اونم قبلش پوستم خیس میکنم بعد آروم چیا بهت داد به من راکوتان داد

🌌
واای منم‌میترسم اصلاح کنم‌ 

اگه هم خواستی اصلاح کنی به هیچ عنوان شمع استفاده نکن🥲

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
یعنی چی گذشت عزیزم پوستت واقعا رو اعتماد به نفس ادم خیلی تاثیر میذاره  وای شمع و وکس نابود میکن ...

دیگه هر بلایی بود سرش آوردم...ولی خب تو همین سه روز یکم اومده بهتر بشه...

یه محلول ساختنی بهم داده دوبار در روز بزنم...یه ضدآفتاب داده دویار در روز بزنم...ژل شستشویی که بالا عکسشو فرستادم...یه کرم لامینین که شبها بعد شستن صورتم باید بزنم...دزوسپتیو و سیپروترون استات که باید از روز پنجم قاعدگی شروع کنم به خوردن

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای