2777
2789
عنوان

جوش صورت

565 بازدید | 63 پست

دوستان به نظرتون صابون فیروز بچه خوبه 

هرژل شست شویی بخرم صورتم جوش میزنم این آخری که خریدم سنیره هست هنوز پره یه هفته استفاده کردم دیدم صورتم پر جوش شد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم بنظر من برو دکتر...ولی یه دکتری که خوب باشه و الکی قرص نده..لایه‌بردار هم نده..

من همه‌چی به صورتم زدم گیاهیا رو ولی هیچ قایده‌ای نداشت☹️

الان رفتم دکتر ۳روزه دلروهامو شروع کردم

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

ضدآفتاب لایسل خوبه؟ 

با اجازه استارتر 

تاپیک زدم هیچ کس چیری نگفت 

خدایا زندگیمو به تو سپردم. خودت کمکمون کن. من و همسرم خودت میدونی چقد سختی کشیدیم بهم رسیدم پس بزار زندگی کنیم کنار هم ب پا هم پیر شیم. 🙏🙏❤️❤️ اونقدر عاشقشم که خدایا حتی فکر جداییش داغونم میکنه یه ساعتم نمیتونم بدون شوهرم. میدونی که نفس و زندگیه منه 💕.😭 خدایا خودت کمک کن که عاقبت ب خیری باشه زندگیمون. 😔🙏      تو زندگیمون خیانت و جدایی و تلخی پیش نیااااد ازت خواهش میکنم نگاه مهربونتو از زندگیمون نگیر 😔😔🙏       الهی آمین 😔😭🙏🙏🙏🙏

دیشب خریدم هنوز استفادا نکردم میخام بدونم اگه خوب نیس بدم پس

خدایا زندگیمو به تو سپردم. خودت کمکمون کن. من و همسرم خودت میدونی چقد سختی کشیدیم بهم رسیدم پس بزار زندگی کنیم کنار هم ب پا هم پیر شیم. 🙏🙏❤️❤️ اونقدر عاشقشم که خدایا حتی فکر جداییش داغونم میکنه یه ساعتم نمیتونم بدون شوهرم. میدونی که نفس و زندگیه منه 💕.😭 خدایا خودت کمک کن که عاقبت ب خیری باشه زندگیمون. 😔🙏      تو زندگیمون خیانت و جدایی و تلخی پیش نیااااد ازت خواهش میکنم نگاه مهربونتو از زندگیمون نگیر 😔😔🙏       الهی آمین 😔😭🙏🙏🙏🙏
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز