2821
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 63 پست

ولی اینو امتحان کن شاید اثر داشت...من خودم زدم ولی خب جوشام خوب نشد و مشکلی فراتر از این داشت که بخواد با داروهای خونگی خوب بشه...

اول یه گوشه از صورتت یه کوچولو خمیردندان بزن اگه حساسیت نداشتی بعد به بقیه‌ی صورتت بزن...

اگه حساسیت نداشتی کل صورتت رو یه لایه‌نازک خمیر دندان بزن و بزار ۱۰دقیقه بمونه...بعد با آب بشور و صورتتو خشک کن و گلاب بزن به صورتت(مثل وقتی که صورتتو میشوری و کامل آب میزنی صورتت..حالا بجا آب گلاب بزن)و دیگه گلابهارو خشک نکن تا خود به خود خشک بشه روی صورتت..

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب هست اما حجمش خیلی کمه

ممنون گلم فقط میخاستم بدونم خوبه یا نه 

خدایا زندگیمو به تو سپردم. خودت کمکمون کن. من و همسرم خودت میدونی چقد سختی کشیدیم بهم رسیدم پس بزار زندگی کنیم کنار هم ب پا هم پیر شیم. 🙏🙏❤️❤️ اونقدر عاشقشم که خدایا حتی فکر جداییش داغونم میکنه یه ساعتم نمیتونم بدون شوهرم. میدونی که نفس و زندگیه منه 💕.😭 خدایا خودت کمک کن که عاقبت ب خیری باشه زندگیمون. 😔🙏      تو زندگیمون خیانت و جدایی و تلخی پیش نیااااد ازت خواهش میکنم نگاه مهربونتو از زندگیمون نگیر 😔😔🙏       الهی آمین 😔😭🙏🙏🙏🙏
ولی اینو امتحان کن شاید اثر داشت...من خودم زدم ولی خب جوشام خوب نشد و مشکلی فراتر از این داشت که بخو ...

نه گلم توروخدا نکن اینکارارو با پوستت نابود میشه من یه مدت سر خود هرچی دم دستم بود میزدم پوستم نابود شد الان یک سال تحت نظر پزشکم

🌌
پوسعت چربه یاخشک؟ پولم اونقدرا نیست برم دکتر

پوستم چربه..دکتر بهم ژل شستشو داده مناسب صورتهای چربه با اون صورتمو میشورم...میخوایی عکسشو بدم اگه صلاح میدونی بخری؟

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
نه گلم توروخدا نکن اینکارارو با پوستت نابود میشه من یه مدت سر خود هرچی دم دستم بود میزدم پوستم نابود ...

دیگه از من گذشت...من دوسال پیش رقتم شمع انداختم صورتمو..از اون موقع پر جوش شد و خوب تشد..شاید باورت نشه ولی هرچی دم دستم بود زدم به صورتم ولی انگار نه انگار....حالا رفتم دکتر و ۳روزه داروهامو شروع کردم🥴

چه داروهایی بت داد؟

راکوتان فوم شستشو ژل ضدجوش الان پوستم آیینه داره میشه خداروشکر فقط لکای جوشم هست اونم بعدقطع قرص گفت بهت میدم صورتم سیاه وکدر شده بود هی چیزا الکی زدن  یهو کلا شد جوش 

🌌
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792