2821
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 63 پست
مرسی ولی من دکتر نمیرم پول ندارم باید برم داروخونه 

الهی بگردم اره لعنای خیلی گرون شد بخدا منن شنیدم این دفعه داروخانه چقد شد هنگ کردم ولی مالمن افتضاح شد پوستم مجبور شدم اره داروخانه هم راهنماییت میکنن

🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی این قیمتش چنده ؟خوبه به نظرت بخرم چون من دکتر نرفتم

قیمتش نمیدونم...من کلا داروهایی که برا صورتم و موهام خریدم شد یک میلیون و ۲۰۰...والا من استفاده میکنم تازه چربی صورتمو میزان میکنه و خشک نمیشه پوستم..فکر کنم بهتر از هر شامپوی دیگه‌ای باشه..بازم تصمیم با خودته عزیزدلم

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
اوه شما بارداری عزیزم درسته؟سعی کرده چیزا ضعیف ترو بده اخه 

نه عزیزم مجردم...تیکر کنکورمه😅

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
🤣🤦‍♀️حتما جوشات در حد من نبودا وای مال من کل صورتم جوش بود جا خالی نداشت گفت تنها چیزی که خوبت میک ...

نمیدونم والا...منم صورتم جوش خیلی داشت...یعنی میشه گفت بین جوشا یه صورتم داشتم🤣😑ولی خب جوشام خیلی خارش داشت و اینکع این دکتر زیاد میانه‌ای با قرص نداره و نمیده مگر اینکه مجبور بشه...ولی خب کارش خیلی خوبه

خوب خداروشکر عزیزم زودی دوباره صورتت خوشگل میشه😘

انشاالله🥲...انشاالله صورت شماهم زودی خوب بشه💛

سلام؛ پوستتون چربه یا خشک؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.