بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی این قیمتش چنده ؟خوبه به نظرت بخرم چون من دکتر نرفتم
قیمتش نمیدونم...من کلا داروهایی که برا صورتم و موهام خریدم شد یک میلیون و ۲۰۰...والا من استفاده میکنم تازه چربی صورتمو میزان میکنه و خشک نمیشه پوستم..فکر کنم بهتر از هر شامپوی دیگهای باشه..بازم تصمیم با خودته عزیزدلم
یه روزی همهههی خستگیهات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری دست از تلاش کردن برندار...تو فوقالعادهای
🤣🤦♀️حتما جوشات در حد من نبودا وای مال من کل صورتم جوش بود جا خالی نداشت گفت تنها چیزی که خوبت میک ...
نمیدونم والا...منم صورتم جوش خیلی داشت...یعنی میشه گفت بین جوشا یه صورتم داشتم🤣😑ولی خب جوشام خیلی خارش داشت و اینکع این دکتر زیاد میانهای با قرص نداره و نمیده مگر اینکه مجبور بشه...ولی خب کارش خیلی خوبه
یه روزی همهههی خستگیهات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری دست از تلاش کردن برندار...تو فوقالعادهای
میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.