زاکی مدیر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 عنوان نی نی کوچولوم اومد🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 93 پست دخترم دیروز بدنیا اومد🥰البته دختر دوممه. خیلی حس خوبی دارم در کنار درد جای عملم😐امیدوارم خدا به هر کی منتظره نی نی بده😍 هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده! 1401/05/06 | 22:37 22 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اناااار عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 5083 ممنون چرا استرس داری منم اول آبان زایمان دارم...خیلی میترسم...نکنه اتفاقی بیفته...از بس میشنوم که....😣قربونت برم خیییلی حس خوبیه بغلش کنی نه🥺
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 من۱۲روزه زایمان کردم الانم عشق مامان پسرم کنارمه! مبارکه عزیزم قدمش پرخیروبرکت! به سلامتی هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7874 به نظرم نرو پیش مشاور من حدود 5 و 6 میلیون خرج همینا کردم ولی اخرش این منم که باید حال خودمو خوب کنم ... درخواستمو قبول می کنی لطفاً؟
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7874 به نظرم نرو پیش مشاور من حدود 5 و 6 میلیون خرج همینا کردم ولی اخرش این منم که باید حال خودمو خوب کنم ... ان شاءالله یه بخت خییییلی خوب با فرزندانی سالم و صالح نصیبت بشه که تمااااااام شادیای دنیا بیاد توو دل مهربونت🤲😍😍
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 مبارکه اسی جان انشالله سالم و سلامت با آرامش زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه اسی طبیعی یا سزارین؟ دخ ... ممنونم. سزارین بودم اولی هم سزارینمامانم پیشمه الانبدون درد که نمیشه ولی درحد تحملهبچه هم تازه دیروز بدنیا اومد هنوز معلوم نیس آرومه یا نه فعلا که خوابه. بازم سوالی بود درخدمتم🥰 هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 مبارک باشه عزیزم امیدوارم زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه میشه برام دعا کنی خیلی محتاج دعام ممنون 🌷🌷 ممنون. باشه حتما عزیزم هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 مبارککککک باشه ... چندسالته و دو تا نی نی داری بنظرت سن پایین خوبه برای بچه دار شدن یا بعد ۳۰ ؟🥲 امروز شدم ۲۱سال🥰من این سن رو انتخاب کردم هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
نارسیس9093 عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 3217 مباااارکه عزیزم 💖💖💖چه خوب که دختر داری 💞💞خدا برات حفظشون کنه🤲ان شاء الله همه ی مامانا بسلامتی نی نی شون رو بدنیا بیارن🤲🤲
maleka_ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 332 ان شاءالله یه بخت خییییلی خوب با فرزندانی سالم و صالح نصیبت بشه که تمااااااام شادیای دنیا بیاد توو د ... مرسی از دعای خیرت همین برام کافیه😄🌸🌱☺ همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍
گوجه_پلاسیـــــده عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 8898 امروز شدم ۲۱سال🥰من این سن رو انتخاب کردم راضی هستی؟🥲 تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
maleka_ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 332 درخواستمو قبول می کنی لطفاً؟ بله عزیزم منتها درخواستی نمیبینممیخوای خصوصی پیام بدی بهم؟؟ همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 منم اول آبان زایمان دارم...خیلی میترسم...نکنه اتفاقی بیفته...از بس میشنوم که....😣 قربونت برم خییی ... بیخیال بابا استرس خوب نیس برات اصلا چرا باید این حسا رو داشته باشی حس خوب داشته باش قراره یه نی نی بیاد😍 هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 راضی هستی؟🥲 اره🥰 هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
اناااار عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 5083 بیخیال بابا استرس خوب نیس برات اصلا چرا باید این حسا رو داشته باشی حس خوب داشته باش قراره یه نی نی ب ... قراره دو تا بیاد 🙈😍
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 قراره دو تا بیاد 🙈😍 واااای عزیزم چقد خوب😍امیدوارم همه چی عالی پیش بره🥰💖 هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!