2777
2789
عنوان

نی نی کوچولوم اومد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 93 پست
من۱۲روزه زایمان کردم الانم عشق مامان پسرم کنارمه! مبارکه عزیزم قدمش پرخیروبرکت!

به سلامتی 

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم نرو پیش مشاور من حدود 5 و 6 میلیون خرج همینا کردم ولی اخرش این منم که باید حال خودمو خوب کنم ...

ان شاءالله یه بخت خییییلی خوب با فرزندانی سالم و صالح نصیبت بشه که تمااااااام شادیای دنیا بیاد توو دل مهربونت🤲😍😍

مبارکه اسی جان انشالله سالم و سلامت با آرامش زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه اسی طبیعی یا سزارین؟ دخ ...

ممنونم. سزارین بودم اولی هم سزارین

مامانم پیشمه الان

بدون درد که نمیشه ولی درحد تحمله

بچه هم تازه دیروز بدنیا اومد هنوز معلوم نیس آرومه یا نه فعلا که خوابه. بازم سوالی بود درخدمتم🥰

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
مبارک باشه عزیزم امیدوارم زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه میشه برام دعا کنی خیلی محتاج دعام ممنون 🌷🌷

ممنون. باشه حتما عزیزم

مبارککککک باشه ... چندسالته و دو تا نی نی داری بنظرت سن پایین خوبه برای بچه دار شدن یا بعد ۳۰ ؟🥲

امروز شدم ۲۱سال🥰من این سن رو انتخاب کردم

ان شاءالله یه بخت خییییلی خوب با فرزندانی سالم و صالح نصیبت بشه که تمااااااام شادیای دنیا بیاد توو د ...

مرسی از دعای خیرت همین برام کافیه😄🌸🌱☺

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍
امروز شدم ۲۱سال🥰من این سن رو انتخاب کردم

راضی هستی؟🥲

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
منم اول آبان زایمان دارم...خیلی میترسم...نکنه اتفاقی بیفته...از بس می‌شنوم که....😣 قربونت برم خییی ...

بیخیال بابا استرس خوب نیس برات اصلا چرا باید این حسا رو داشته باشی حس خوب داشته باش قراره یه نی نی بیاد😍

قراره دو تا بیاد 🙈😍

واااای عزیزم چقد خوب😍امیدوارم همه چی عالی پیش بره🥰💖