2777
2789
عنوان

نی نی کوچولوم اومد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 93 پست

چقد حس خوبی داشت تاپیکت  

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارککککک باشه ... چندسالته و دو تا نی نی داری بنظرت سن پایین خوبه برای بچه دار شدن یا بعد ۳۰ ؟🥲

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اونی ننه از طرف من بوسش کن واقعا نمیدونم مادر بودن چ حسی داره ولی لطفا ازت میخوام برای دخترات مادر آ ...

ای کاش بتونم منم یه مامان خوب باشم

خیلی خوبماااا😜

مشکلم اینه آدم شادی نیستم، همیشه استرسی و عصبی 

ای کاش بتونم منم یه مامان خوب باشم خیلی خوبماااا😜 مشکلم اینه آدم شادی نیستم، همیشه استرسی و عصبی& ...

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم یه مدت پادکست گوش بدی و اینکه یه جمله دکتر هلاکویی داره عکسشو میزارم برات

خودمم مثل تو ام ولی دارم خنثی میشم نسبت به حاشیه ها

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍
خیلی سعی میکنم چند وقته میخوام برم پیش مشاور، اماااااا

به نظرم نرو پیش مشاور من حدود 5 و 6 میلیون خرج همینا کردم ولی اخرش این منم که باید حال خودمو خوب کنم اونا مطابق پولشون حرف میزنن که اکثرا هم بدردم نمیخوره من به ادمی تو زندگیم نیاز دارم که خالصانه و صمیمانه کمکم کنه مثل پدر مادر همسر و یا خواهر که متاسفانه هیچ کدومشون ندارم

ولی برام دعا کن همسر و فرزندان خوبی نصیبم بشه که دوران بچگی و مجردیمو جبران کنم 

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍
من۱۲روزه زایمان کردم الانم عشق مامان پسرم کنارمه! مبارکه عزیزم قدمش پرخیروبرکت!

مبارک باشه نی نی تون😍😘😘😘

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چشم و دلتون روشن😍😍😍😍 ی فرشته از بهشت خدا اومده خونتون برکت خونتون شده💌🌱 سالم باشه همیشه انشا ...

ممنونم مهربون😍

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
گدددرررررررریه😭😭😭😭😭😭😭 مبارکت یاشه عزیزم قربونت برم خییییلی استرس دارم

ممنون

چرا استرس داری

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
ممنونم💙نیلا

اسم زیبایی برای کوچولو انتخاب کردین🥺❤️

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

مبارکه عشقم.از تهه دام دعا میکنم دردات کمه کم بشه.من نی نیم دوماهشه انقدر درد داشتمو نوزادم کولیکیه ...

ممنونم مهربون