2777
2789

سلام خوبین از طرف یکی از دوستام این موضوع پیش اومد گفت سر یه موضوعی بایکی اشنا شده و بعداز ۲.۳ بار بیرون رفتن و محل کار و ... ک همو دیدن دیشب این پیامو داده بهش و اونم این پیام رو جواب داده از من پرسید من بهش گفتم داره ب زبون بی زبونی میگه بی خیالم شو 

حالا دوستم ناراحت شده از دستم ک چرا این برداشتو کردم شما چ برداشتی میکنین از این پیام 

دختره عاشق پسره شده اما پسره انگار هواییه جای دیگس

تازه اشم دختره ب چسره پیشنهاد داده و اون نه جواب مثبت بهش داده ن منفی 

دوستم ب پسره میگه اگه حسی ب من نداری بلاکم کن اما بلاکش نمیکنه و هرسری برای پیام دادن هم دوستم پیش قدم میشه تا دوستم پیام نده پسره پیامش نمیده 

الان دوستم بغل دستم نشسته یه خریه ک دومی نداره شما بهش بگین پسره نمیخوادت تا دوستم ب خودش بیاد

الان شات میذارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرصم گرفت از دست دوستت

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

چرا سر و ته نداره کدومارو پسره نوشته

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

از صحبت هات و شاتا متوجه شدم پسره تو فاز دوستت نیست انچنان بگو اینقدر خودتو کوچیک نکن بدرک که بلاک نمیکنه پاک کن بره گمشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

باور کننینن هزارنفروو دیدم دوست میشن اخرش کات، ب دوستت بگوو وقتتو تلف نکن

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨