امروز تولدمه صبح مامانم با دختر داییم تبریک گفتن حالا شوهرم به بوس کرد گفت مبارک باشه همین ۳ساله. ازدواج کردم فقط سال اول تولدم شوهرم یه گوشواره خرید روز زن هم یه روسری کفش سالگرد ازدواج یه گوشی همین الان دوساله که تمام مناسبت ها فقط یه تبریک میگه اونم بعده صد بار که بهش یادآوری کردم تو این دو ساله پارسال خواهرم برام تولد گرفت امسال مادر دیشب برام کیک گرفتن نه برام تولد گرفته نه کادو نمیدونم چرا مناسب ها میشه پول نداره😭
من هر مناسبتی شده از چند ماه قبلش براش پول جمع کردم کادو گرفتم تولد گرفتم جشن گرفتم ولی اون عین خیالش نیست تا حالا چند بار بی مناسبت براش کادو گرفتم سورپرایز ش کردم ولی دریغ از خوشحال شدن😞😞
چقدر زندگی رو به کام خودت تلخ میکنی من اصلا کادو برام مهم نیست ۲۰ساله ازدواج کردم رو هم پنج بار هم نشده مناسبتا کادو بگیرم .مهمم نیست برام.وقتی روزای دیگه برام خرج میکنه کلید نمیکنم رو یه روز خاص
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اگ همسرتون ب فکرتون نبود همون تبریک رو هم نمیگف عزیزم
مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:
من هر مناسبتی شده از چند ماه قبلش براش پول جمع کردم کادو گرفتم تولد گرفتم جشن گرفتم ولی اون عین خیال ...
الان بهترین فرصت برای جبرانه چون تاحالا بااین کارا حتی اگه به روی شما نمیاره که ذوق زده شده حس مهم بودن وارزشمندی گرفته امسال تولدش مثل خودش رفتارکن بزار متوجه رفتار بشه فرق ارزش قائل شدن رو بدونه