2777
2789

سلام شبی یک بار سوره واقعه رو با اعتقاد قلبی بخون و قبلش وضو بگیری هم که چه بهتر فقط شروع اولین باری که میخوای بخونی پریود نباشی و از شب جمعه شروعش کن همراه با صدقه روز اول که میخوای بخونی یک صدقه هم بده و هر شب بخون سوره راحتی هست و طولانی نیست دو سه صفحه هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون منطقی رفتار نمی کنیتصمیم های عجولانه می گیری

حس ششمی

خیلی کلافه م

یه فالگیر بهم گفت در رزقتو بستن

قبلا خیلی خوش رزق بودم الان هیچی ب هیچی

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

سلام شبی یک بار سوره واقعه رو با اعتقاد قلبی بخون و قبلش وضو بگیری هم که چه بهتر فقط شروع اولین باری ...

به سوره اینا اعتقاد ندارم

به سوره اینا اعتقاد ندارم

خب چطور به اون که میگن روزیت رو بستن اعتقاد دارین ولی به کلام خدا ندارین خیلیا انجام دادن و براشون اتفاقای خوبی افتاده باز هرجور خودتون صلاح میدونید از خدا بخواید ان شاالله مشکلتون حل بشه عزیزم و این رو هم یادتون باشه قدرت واقعی خدا هست از خودش بخوتید و تلاشتون رو بکنید دوست داشتید سوره واقعه رو هم امتحان کنید شاید ایمان آوردید😊

خب چطور به اون که میگن روزیت رو بستن اعتقاد دارین ولی به کلام خدا ندارین خیلیا انجام دادن و براشون ا ...

چون چند ماه ۵ ۶ ماه انجام دادم و نتیجه ندیدم

حس ششمی خیلی کلافه م یه فالگیر بهم گفت در رزقتو بستن قبلا خیلی خوش رزق بودم الان هیچی ب هیچی

طبیعیه وقتی فکر ادم اشوفته هستش

ذهنیت منفی داشته باشه

بزار ارامش بیاد سراغت اتفاق های خوبی برات در اینده میوفته

طبیعیه وقتی فکر ادم اشوفته هستشذهنیت منفی داشته باشهبزار ارامش بیاد سراغت اتفاق های خوبی برات در این ...

گلم کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره

و وفادار میمونه؟

چون چند ماه ۵ ۶ ماه انجام دادم و نتیجه ندیدم

نماز هم بخونید این رو هم ادامه بدید نباید ناامید بشی عزیزم اگر فکر میکنید بستگی ایجاد شده تو کارتون تا ۴۱ روز سوره بقره رو بزارید تو اتاقتون یا محل کارتون پخش بشه و خودتون هم بشنویدش هم زمان میگن هر بستگی سنگینی و اینا باشه از بین نیبره این رو هم یک امتحان کن

طبیعیه وقتی فکر ادم اشوفته هستشذهنیت منفی داشته باشهبزار ارامش بیاد سراغت اتفاق های خوبی برات در این ...

ینی ذهنم مثبت کنم همش حله ؟؟

نماز هم بخونید این رو هم ادامه بدید نباید ناامید بشی عزیزم اگر فکر میکنید بستگی ایجاد شده تو کارتون ...

میشه برای منم بگید

تقاص کارشو میبینه؟خدا جواب کارشو میده؟

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....