2777
2789
عنوان

امروز تولدمه خیلی ناراحتم بیاید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 56 پست
گلم مقایسه نکن الان اینجا میای میپرسی میگن برام ماشین خریده همسرم برا تولدم😕 شرایط زندگی هرکسی مت ...

نه به شرایط و پول و اینا نیست بعضیا کلا زرنگ تشریف دارن مثل شوهربنده

وخدایی که در همین نزدیکی هاست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه عزیزم.همسرتون تولدشه شما چیکارمیکنی اگه تاالان تدارک میدیدی دیگه نبین مثل خودش رفتارکن

دو تا تولد باهاش بودم سال اول عموهام اینا رو گفتم بیان سورپرایز ش کردم براش دو تا تیشرت گل با کیف مدارک خریدم امسال هم خونه خواهرم براش تولدد گرفتم از سرکار اومد سوپرایزش کردم

هیچی دوازده ساله ازدواج کردم کادو که هیچی یه تبریک هم بهم نمیگه گل که تو عمرم کسی بهم نداد 😖 

خدا همه اینارو میبینه منم خیلی چیزا شده عقده برام بعد از این میسوزم که دختر بودم چه امکاناتی و تولدایی ولی الان هرمناسبتی بشه شوهرم و مادرش عمدا یه کاری میکنن که من چیزی نگم

وخدایی که در همین نزدیکی هاست...
نه به شرایط و پول و اینا نیست بعضیا کلا زرنگ تشریف دارن مثل شوهربنده

گلم شما تا حالا ازش خواستی برات کادو بخره؟

ینی تو صحبتاتون بهشون گفتین دوس دارم کادو بگیرم یا ن؟

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
دو تا تولد باهاش بودم سال اول عموهام اینا رو گفتم بیان سورپرایز ش کردم براش دو تا تیشرت گل با کیف مد ...

دیگه خودت ارزش خودت رو اوردی پایین

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

شاید اگ غیرمستقیم بهشون بگین کادو دوس دارین دریغ نکنن!

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
گلم شما تا حالا ازش خواستی برات کادو بخره؟ ینی تو صحبتاتون بهشون گفتین دوس دارم کادو بگیرم یا ن؟

روز زن پارسال هیچ کاری نکرد بعد از یه هفته یکم باهاش سرد بودم بهش برخورده بود

بنظر من کسی که عاشق شریک زندگیش نباشه براش کاری نمیکنه

عزیزم چرا تودلشونو خالی می‌کنی؟!

بعضیا کلا سوپرایز کردن بلد نیستن

شاید اگ غیرمستقیم بهشون بگین کادو دوس دارین دریغ نکنن!

صد مدل گفتم تا حالا هزار بار گفتم از سر کار میای یه شاخه گل حتی بگیری برام چقدر خوشحال میشم ولی دریغ از یه بار که بخره

خوب اون پارسال هیچکاری برات نکرد امسال چرا تو براش تولد گرفتی؟

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

عزیزم فقط با سرد بودن بنظرتون متوجه میشه چرا ناراحتین؟

خب چرا قضیه رو پیچیده میکنین مگ شما زن و شوهر نیستین

باهاشون حرف بزن بگو اینکارو بکنی خوشحال میشم ذوس دارم کادو بگیرم حتی ی شاخه گل!

قرار نیس همه اقایون رمانتیک باشن

غریبه ک نیستن همسرتونه ایشون بلد نیس شما یادش بده