2777
2789
عنوان

سوال

49 بازدید | 7 پست

سلام. یه سوال. بچه ها من شاغلم. اونجایی که کار می کنم جمعه ها هم بازه و من جمعه ها نمی رم. ولی جمعه پیش همکارم می خواست مرخصی بره و از من خواستن که جمعه برم. پنجشنبه ش با دوستم بیرون بودم و به دوستم که صمیمی هستیم با هم، گفتم که باید جمعه سر کار برم. ولی گفت چرا جمعه می خوای بری و نرو. خیلی حقوق می ده بهت که جمعه هم بری و.... یه ساعت همینجور غر می زد که جمعه نرو. آخرشم گفت من نمی ذارم بری. زنگ بزن بگو نمیام.اصلا من امشب می خوام بیام خونتون. یا فردا نمی ری سر کار یا امشب کات می کنیم. گفتم من قول دادم باید برم. ولی اون ناراحت شد و رفت. گفت تو رییستو انتخاب کردی. نگفتی آره بیا خونمون. چند روز پیش هر چی زنگ زدم و پیام دادم جواب نداد. یعنی چی کار کنم به نظرتون؟ دوباره زنگ بزنم؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وا مگه بچس این اداها چیه حرف زدی قول دادی باید بمونی سرحرفت گلم 

ولش کن به نظرم آدم بی درکیه که اینجور رفتار میکنه 

حالا یکی یه دفه ازت به چیزی خواسته توام قبول کردی اون چرا دلسوزی میکنه مثلا؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
وا مگه بچس این اداها چیه حرف زدی قول دادی باید بمونی سرحرفت گلم  ولش کن به نظرم آدم بی درکیه ک ...

به نظر خودش از روی دلسوزی می گه. روز بعدش زنگ زدم بهش چند بار جواب نداد. چند روز پیشم زنگ زدم جواب نداد.