2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی💔💔

خدا بزرگه ان شاالله خوب بشه 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

اخی انشالله شفا پیدا کنن

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

وای گلم خدا شفاش بده ...نمیگم ناراحت نباش چون شدنی نیست ولی وقتی ناراحتی دعا کن قرآن بخون واسش نماز بخون تا هم خودت آروم بشی هم اون ...بعدم نگران نباش چند وقت دارو درمان یشه خوب میشه علم خیلی پیشرفت کرده 

مادر بزرگ من ۷۰ سالشه سرطان معده گرفته شیمی درمان کرد خوب شد 

وای خدا بمیرم برات...!

امشالله زودس شفا پیدا میکنه 

انثدر اطرافم دیدم سرطان خون داشتن خوب شدن...! خیلی خیلی دیدم از همه انواع سرطان بهتر خوب شدنو الان چندین ساله دارن زندگی میکنن...!

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!

انشالله خوب میشه خودتونو نبازید پیشش هم گریه نکنید تا نا امید نشه فقط بهش روحیه بدید تا درمانش کامل بشه .خیلیا بودن وداشتن وخوب شدن.به معجزه ایمان داشته باش .درمان داره نگران نباش.

2790
2778
2791
2779
2792