2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی💔💔

خدا بزرگه ان شاالله خوب بشه 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

اخی انشالله شفا پیدا کنن

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

وای گلم خدا شفاش بده ...نمیگم ناراحت نباش چون شدنی نیست ولی وقتی ناراحتی دعا کن قرآن بخون واسش نماز بخون تا هم خودت آروم بشی هم اون ...بعدم نگران نباش چند وقت دارو درمان یشه خوب میشه علم خیلی پیشرفت کرده 

مادر بزرگ من ۷۰ سالشه سرطان معده گرفته شیمی درمان کرد خوب شد 

وای خدا بمیرم برات...!

امشالله زودس شفا پیدا میکنه 

انثدر اطرافم دیدم سرطان خون داشتن خوب شدن...! خیلی خیلی دیدم از همه انواع سرطان بهتر خوب شدنو الان چندین ساله دارن زندگی میکنن...!

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!