خانوما اگه همسرتون با کسی غیر از شما دردو دل کنه و نظر اونو برای بعضی کاراش بپرسه خوب و بد کاراشو بخواد بدونه و بگه الان باید چیکار کنم شما ناراحت نمیشین؟
خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 دوستان قشنگم من تو روبیکا آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی عالی دارم که مطمعنم هر خانمی نیاز داره .میتونی عضو شی و ببینی و اگه دوست داشتی خرید کنی 🌹 با اطمینان کافی 😍💖
بایر دلیلشو بپرسی بگو من همسرتم نظر من مهم تره برات تا بقیه
خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 دوستان قشنگم من تو روبیکا آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی عالی دارم که مطمعنم هر خانمی نیاز داره .میتونی عضو شی و ببینی و اگه دوست داشتی خرید کنی 🌹 با اطمینان کافی 😍💖
پس باید حواست باشع ببینم رابطه شوهرت و اون کسی ک ازش مشورت میگیره تا چ حده.زرنگ باش و خودت اونقد برو جلو ک ب اصل کار برسی