2777
2789
عنوان

رل مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تاپیکو با تاپیک اخر من ۲۲ ساله مقایسه کنین😑😭😂😂😂مشکلات من چیه مشکلات ۱۶ ساله ها چیه

، 😂😂😂😂😂😂🤣🤣خدا نکشتتت

بزرگترین لطفی که ما آدما میتونیم به‌هم دیگه کنیم اینکه باهم حرف بزنیم.بگیم چرا ازت ناراحتم.چرا میخوام ترکت کنم. چرا ازت عصبانی شدم. چرا دیگه دوست ندارم.و بیشتر از این زندگی رو سخت نکنیم و آدمارو با کلی علامت سوال تو ذهنشون تنها نذاریم.   
۱۷ سالشه مامانش خیلی حساسع چ ربطی داره بعضی خانواده ها حساسن:/

واقعا ۱۷ سالشه؟😐

یعنی از شدت خنده شکمم پاره شد 🤣🤣🤣🤣🤣😰😰😰😰

داداش من ۱۸ سالشه هنوز یخمک و آب زرشک و لواشک و پاستیل رو قاطی میکنه میخوره دارم فکر میکنم اصلأ به دوس دختر فکر میکنه؟🥲

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

رلی که برا امتحانا گوشیو ازش گرفتن😂

عجب عجبببببب

بعد ۱۶سالته گرگ شدی یه پسر بچه اینجور اذیتت میکنه توام حرص میخوری ماشاالله چه گرگی😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

چرا م̷ـــِْن مث همسنام نیستم 🙄🧐😂

ینی خوشبحالمه ک همچین دغدغه ای ندارمممم؟ 😅😅

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
هی ولی من ... ولش کن

سنت کمه عزیزم اسیب میبینی سعی کن درست بخونی ورزش کنی وو... با مشغول کردن خودت ب این چیزا ۶ سال دیگه ی ادم بیکار و ب درد نخور تحویل جامعه میدی هر چیزی ب وقتش الان تلاشت بزار رو درس یا حرفه خوب بعد ۲۰یا ۲۲ سالگی وقتی شخصیتت پختس میتونی فرد مناسب خودت پیدا کنی

گاش به جای اینکه بخندیم بچه هارو هم درک کنیم :"!

ی درک کنید هم یاد گرفتین شماها جیگرمون خونه خووووننن درک کنید گرگ شدم تنهایی سخته شکست عشقی خوردم وای وای🤦‍♀️😷🥴

رلی که برا امتحانا گوشیو ازش گرفتن😂 عجب عجبببببب بعد ۱۶سالته گرگ شدی یه پسر بچه اینجور اذیتت میکن ...

حآجی من کل اعضای زندگیمو از دستت دادم ولی سختی کشیدم بجای اینکه بخندی یکم فکر کن

گاش به جای اینکه بخندیم بچه هارو هم درک کنیم :"!

بچه؟ جانم ت ی سال ازم کوچیکتری... 🙂

این کارت اشتباهه 

کلا دوستی با جنس مخالف تو سن ما اشتباهه:) چ بسا ک اون پسر ب جز ت با کسای دیگم میپلکه👀! 

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809