2777
2789
عنوان

رل مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 56 پست
گاش به جای اینکه بخندیم بچه هارو هم درک کنیم :"!

بچه ها رل نمیزنن عزیزم

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقلااا

وقتی موافقی چرا میگی دلم شکسته 

چرا میگی میخاد حرصم بدع؟ 

ول کن تمومش کن

بیخیال بابا:))) 

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
بچه ها رو درک کنید 

خب خودت میگی بچه

بچه ها که رل نمیزنن

بچه ها بازی میکنن درس میخونن لاک میزنن 🥲

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه؟ جانم ت ی سال ازم کوچیکتری... 🙂 این کارت اشتباهه  کلا دوستی با جنس مخالف تو سن ما اشتباه ...

واقعاا

چرا به این پسرا اعتماد میکنن؟؟

نمیدونم چی دیدن تو این رابطه ها جز اعصاب خوردی

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
مشکل از تو نیست مشکل از مادره ک نظرهم میده اصلا راه حلم نمیاد ک بگم فقط کپ کردم ککپپپ

ببین عزیزم مادر من خودش شاگرد داره تو برج میلاد کلاس برگزار میکنه روانشناسم هست حتما یه چیزی میدونه ک بم گیر نداده 

حآجی من کل اعضای زندگیمو از دستت دادم ولی سختی کشیدم بجای اینکه بخندی یکم فکر کن

دقیقا آدم بدش از همین اداهاتون میاد😒اینکه جوگیر هستید بعضیاتون تو این سن هی حاجی 😂و... 

شما که سختی زیاد کشیدی تجربه های زیادی هم داری مشکلتو حل کن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️