من ۱۶ سالمه میدونم بچم ولی نظر مخام من با یه شخصی رل زدم مامانامون هم از رابطمون خبر داشتن و کنترلمون میکردن ولی نمیذاشتن باهم بریم بیرون رلم خیلییییی دوصم داش وقتی برا امتحانا گوشیشو گرفتن با گوشی مامان بزرگش شمارمو حفظ کرده بود پیام میداد حس خیلی خوبی بم میداد وقتی گوشیشو گرفته بودن ولی در به در برا اینکه من ناراحت نشم از گوشی این و اون پیام میداد پسر خوبی بود موهاشم فرفریه🥲💕 اسممو رو اسکیتش نوشته بود و.... امتحانا ک تموم شد یهو رفتاراش عوض شد هی بد بد میشد هی از دخترا استوری میذاشت زیرش مینوشت جوون بعد بهش میگفتم اینا کین میگف رفیقامن الانم بم پیام داده میگه تو دختر بودن تو وجودت نیست 🙃 خو نمیدونه ک من چق تو زندگیم ظربه خوردم ک باعث شده گرگ بشم ! عکس دخترای اکیپشو میفرسته برام ک حرص بخورم ولی مامانم میگه همش الکیه به رلم میگم چق دخترای اکیپت داغونن میگه خیلی هم خوبن🥲🥲🥲 خیلی دلم شکسته
اره اوت برا کسایی ک تو ناز و نعمت بزرگ شدن ن منی ک تازه دارم رو میام
خب الان چه ربطی داره؟
کسی که مشکل داره و سختی کشیده حتماً جنس مخالف حل میکنه مشکلاتشو؟
چرا فکر میکنید همه چی جنس مخالفه؟
چرا بجای پیشرفت و تحصیل خودتونو عروسک دست این و اون میکنید اونم تو این سن؟
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏