2777
2789
عنوان

اهدای مو

44 بازدید | 5 پست

سلام دوستان کسی هست که موهاش رو به یک نفر که احتیاج داره اهدا کنه؟ یه بیمار سرطانی میشناسم نیازمند کلاه گیسه ولی قیمت کلاه گیس ها خیلی بالاست و این بنده خدا هم هرجا میره کسایی ک از بیماریش خبر ندارن مسخرش میکنن غیر از اون با یه مشاور حرف زده مشاور به خاطر روحیهش گفته اگه بتونه کلاه گیس بزاره بهتره ما به یه جا زنگ زدیم گفت اگه خودمون موی طبیعی بیاریم میتونه با قیمت مناسب تری کلاه گیس درست کنه ولی تو اطرافیان کسی نمیخواست موهاشو کوتاه کنه خودمم موهام کوتاهه حالا میخواستم ببینم کسی هست بخواد موهاش رو کوتاه کنه و به این دختر اهدا کنه؟ یا کسی یا جایی میشناسید اهدا کنن؟

توي ديوار بزنيد مدل كوتاهي موي بلند رايگان ميخوايد هر كي پيدا شد ببريدش ارايشگاه موهاش رو كوتاه كنه ...

راهکار خوبیه ولی اگه ناراضی باشه عذاب وجدان میگیرم🤦🏻♀️یعنی اشکالی نداره بهش نگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهکار خوبیه ولی اگه ناراضی باشه عذاب وجدان میگیرم🤦🏻♀️یعنی اشکالی نداره بهش نگم؟

از اين بابت ميگم ك فكر نكنه ميخاي توي تعارف قرارش بدي و بخاطر شرايط مريضي هزينه كوتاهي رو ازش بگيري

فقط ازش بپرس موهاش چطوريه شرايط اون كلاه گيس رو داره يا نه

بعد بپرس موهاش رو ميخواد يا نه

بذاري واسه مدل رنگ مو مثلا...

شايد اينطوري حس خوبي نداشته باشه بگي واسه بيمار

من ي بار رفتم ارايشگاه يكي موهاي بلند بدون رنگ و سالمي داشت ي دختر كاراموز هم نشسته بود موها ك كوتاه ميشد زمين ميريخت اين دسته دسته جمع ميكرد ميگفت واسه مدل رنگ مو ميخوام