2777
2789
عنوان

بارداری

56 بازدید | 4 پست

سلام خانوما جای من بودید چیکار میکردید.

داستان طولانیه،حوصله دارید بخونید و نظر بدین  وگرنه توهین نکنین🙌

من با خانواده شوهرم و شوهرم با خانواده من بدلایلی ک خودش و ننش مقصرن دعوا و الان تقریبا سه ماه قهریم.ب شوهرم گفتم بیا ی عذرخواهی کن نمیاد،اما باوجود اینکه مامانش موقع دعوا بددهنی کرد و... میگه اون بزرگتره تو بیا و فلان.اما نرفتم،الان توی ماه دوم بارداریم مامانامون میدونن،مامانم بهم تبریک گفته و هوامو داره اما شوهرم ک ب مامانش گفته حتی ی تبریک نگفته.از اولم وقتی از پله ها رد میشد مثل موقع دعوا زیاد چرت و پرت میگفت و خودشو دست بالا میگیره درضمن کلاس قرانم میره😂

حتی باعث اینکه چند ماه پیش بخاطر همین دعواها نطفه تشکیل نشد شوهرم و ننش بودن.الان هفته دیگه انشا... اگ قلب نینی تشکیل شده بود شوهرم میگه هم خونه مامان تو بریم هم من.اما من دلم نمیخاد با اون حرفا ،بااون دستورای اون افریته ک ب من میداد ،برم خونشون،بهش گفتم نه اونم گفت منم نمیام.و موقعیت خودشو با من یکی میکنه،باوجود اینکه من بخاطر اون خیلی جاها ک دعوت کردن نرفتم،حتی مامان ک سید بود دیدنش نیومد.نمیخام برم،زنیکه فکر میکنه بلهههه من خوبم و ....،اما دلم نمیخاد خونه مامانم اینا تنها برم و شیرینی بدم.

شرمنده تازه خلاصش کردم😅💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو اما سرینگین باش  اگه ام میتونی طاقت بیاری نرو ببین بهش میگه تو بیا یا چی

شوهرم میگه اون نمیاد،اما قبلن ک همش مقصر بود میومد،ایندفعه برم خودمو کوچیک کردم با این کاراش،اما دلم نمیخاد خونه مامانمم تنهایی برم