2777
2789
عنوان

خیلی خستممم :)

382 بازدید | 41 پست

سلام این روز ها خیلی ذهنم درگیره انگار دارم فرو میرم تو سیا چاله مغزم ، ۸ ماهه از دوستام و خانواده ام فاصله گرفتم صبح تا شب تو اتاقمم دارم فیلم میبینم یا رمان میخونم میخوابم ، هیچ چیز دیگه تو زندگی برام جالب نیست خسته شدم ، خیلی سختی و درد تو زندگی دارم سردرگمم هیچ هدفی تو زندگیم ندارم ، حتی یه زره حس حال زندگی رو ندارم حس میکنم زمین جای من نیست خونه من نیست من اشتباهی امدم اینجا باید برم 

چون واقعن هیچ چیزی برام مهم نیست حس تو خالی بودن دارم مثل یه نسان عادی نمیتونم برخورد کنم عجیبم ! 

۲ بار خودکشی نا موفق داشتم باز مخام خودکشی کنم ولی یه کشش یه حسی اجازه این کارو دوباره بهم نمیده میگه تو باید زنده بمونی مجبوری 

ولی نمیخام 

از اون اطاق بکن بیا بیرون

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیشه چون تو اون اتاق از تمام اتفاقات زندگی دورم 

چندسالته؟ 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
واقعن من دوست دارم زیر خاک باشم مرگ ارامشه 

نمیدونم تو زندگیت چی میگذره که این حرفو میزنی.‌ولی مطمعنم از زندگی من بدتر نبوده .. حتی تصورشم نمیکنید چه بدبختیایی کشیدم ولی هیچوقت نخواستم‌بمیرم . اتفاقا انگیزم بیشتر شد برای زندگی.. گفتم باید خودمو خلاص کنم از این وضع ... از شکستهات به نفع خودت استفاده کن. حالا که زنده ای زندگی کن مطمعن باش پشیمون نمیشی 

۱۵

ای وای چی میگی تو دختر. 

تازه اول راهی... 

مرگ زمانی که وقتش باشه میاد عجله نکن

بزن بیرون از اطاقت، زندگی کن ، عاشق شو و هزار تا تجربه خوب دیگه... 

نمیدونم تو زندگیت چی میگذره که این حرفو میزنی.‌ولی مطمعنم از زندگی من بدتر نبوده .. حتی تصورشم ...

عزیزم قضاوت نکن ن تو از زندگی من خبر داری نه من از زندگی تو 

دقیقن همون اتفاق های که برات افتاده قویت کرده ولی من نه حس پوچی رو تا حالا داشتی حس خالی بودن از همه چیز ؟ مغزت خالی باشه ندونه چیکار کنه هیج چیزی براش مهم نباشه هیچ احساساتی رو حس نکنه ، اقا قلب به مدت طولانی حس سرما کرده ؟ بعد چجوری میگی نمیریم ؟ 🙂

عزیزم قضاوت نکن ن تو از زندگی من خبر داری نه من از زندگی تو  دقیقن همون اتفاق های که برات افتا ...

قضاوتتون نکردم. وقتی میگم خیلی بدبختی کشیدم شامل حال همه چی میشه...هر چیزی یه راهی داره.. در هرصورت من قصدم کمک بهتون بود .. اگه ناراحتتون کردم عذرخواهی میکنم. امیدوارم هنیشه سلامت باشین.‌

ای وای چی میگی تو دختر.  تازه اول راهی...  مرگ زمانی که وقتش باشه میاد عجله نکن بزن بیر ...

اگه این اول راهه بقیش مخاد چی بشه ؟😑😂 

من هنوز هیچ هدفی تو زندگیم ندارم هیچ انگیزه ای هیچ محبتی کسیو تو زندگیم تا حالا نداشتم دوستم داشته باشه هیچ درکی از دوست داشته شدن و محبت دیدن ندارم چجوری میتونم عشقو درک کنم که منتظرش باشم؟

واقعن من دوست دارم زیر خاک باشم مرگ ارامشه 

مرگی که با خودکشی باشه صد برابر جهنم تر از اینجاست فقط آرزو میکنی که ای کاش برگردم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

منم همینطور بودم که خدا یک دریچه جدید به روم باز کردن از خدا بخواه این دریچه رو برات باز کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …