2777
2789
عنوان

خیلی خستممم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 41 پست
اگه این اول راهه بقیش مخاد چی بشه ؟😑😂  من هنوز هیچ هدفی تو زندگیم ندارم هیچ انگیزه ای هیچ مح ...

منم مثل تو بودم نمیدونم شایدم بدتر ولی خداروشکر الان حالم خوبه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قضاوتتون نکردم. وقتی میگم خیلی بدبختی کشیدم شامل حال همه چی میشه...هر چیزی یه راهی داره.. در هرصورت ...

خوبه که قویی موندی و نا امید نشدی به خودت افتخار کن شرایط زندگیامون متفاوته و با درد های متفاوت نمیتونیم همو درک کنیم 🙂❤

هیچ راهی برای من وجود نداره 

نه عزیزم ناراحت نشدم خواهش میکنم من حتما زیاد تلخ نوشتم این حسو بهت دادم معذرت مخام 

همچنین تهم همیشه سلامت باشی و بهترین ها رو تجربه کنی ❤

خانوادم منو قبول ندارن

منو هم قبول ندارن حتی الان ک ازدواج کردم بچه هم دارم فقط بیخیال شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
مرگی که با خودکشی باشه صد برابر جهنم تر از اینجاست فقط آرزو میکنی که ای کاش برگردم

عزیزم کسی خبر نداره بعد مرگ چی میشه چه با خودکشی چ طبیعی

ولی من حسم میگه مرگ = آرامش

خوبه که قویی موندی و نا امید نشدی به خودت افتخار کن شرایط زندگیامون متفاوته و با درد های متفاوت نمیت ...

نه قربونت ناراحت نشدم. مطمعنم تو هم میتونی چون یه ادم‌قوی تو وجودت داری که فقط کافیه پیداش کنی. بهترینهارو برات ارزو میکنم گلم. 

عزیزم کسی خبر نداره بعد مرگ چی میشه چه با خودکشی چ طبیعی  ولی من حسم میگه مرگ = آرامش

کی میگه کسی خبر نداره اگر حرف اونایی که مسلمونند مردند و دوباره زنده شدند رو قبول نداری برو تجربه های غیر مسلمون خارجی هارو بخون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

من تا پونزده سالگی کوچکترین محبتی از خانوادم ندیدم بعد یه خاستگار بهم اومد قبول کردم چون هیچ محبتی از کسی ندیدم سریع عاشقش شدم هر چند از اونم هیچ محبتی ندیدم در عوضش به بدترین شکل بهم. خیانت کرد و در پونزده سالگی به یه آدم افسرده تبدیل شدم اما الان شدم یه آدمی که شوهرم عاشمه بچه دارم زندگیم آروم اینارو گفتم ک بدونی سختی و مشکلات هست به خدا توکل کن خودش همه چیو حل میکنه 

این وسط فقط یه بار بهش گفتم خدایا خودت کمکم کن به بهترین شکل حال دلمو خوب کرد 

کی میگه کسی خبر نداره اگر حرف اونایی که مسلمونند مردند و دوباره زنده شدند رو قبول نداره برو تجربه ها ...

من باور ندارم میتونه یه تبلیغ باشه یا حتی یه خواب و مرگی در کار نبوده حتی از نظر علمی کلی راجب این اتفاقات حرف های منطقی تری هست 

من باور دارم مرگ ترسناک نیست این زندگیه که ترسناکه و جهنمه انسان هاست تنها راه آزدای مرگه