2777
2789
عنوان

خیلی خستممم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 41 پست
عزیزم کسی خبر نداره بعد مرگ چی میشه چه با خودکشی چ طبیعی  ولی من حسم میگه مرگ = آرامش

میدونم اما اگه زندگی پس از زندگی نگاه کردی تمام اونایی ک خودکشی کردن و برگشتن میگفتن خیلی وحشت ناک جالب اینجاست حرفای همشون هم تقریبا به هم میخوره وقتی ک درباره اون دنیا میگن توی قران هم گفته خودکشی گناه کبیرست

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واقعن خیلی دردناکه 🙂 لطفا برای بچه ات بهترین مادر باش  :) هیچ وقت ترکش نکن

هیچوقت اینکارو نمیکنم به جونم بستست حاضرم تمام عمرمو دو دستی بهش تقدیم کنم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
من باور ندارم میتونه یه تبلیغ باشه یا حتی یه خواب و مرگی در کار نبوده حتی از نظر علمی کلی راجب این ا ...

من با تک تک سلول های بدنم باور دارم امیدوارم یک روز توی همین دنیا به این باور برسی روزی که دیر نشده باشه 

منم یک زمانی قصد خودکشی داشتم خیلی تنها بودم مادرم هفت سالگی رهام کرد پدرم با زن جدیدش بود هیچ پسری ازم خوشش نمیومد صبح میرفتم تو اتاقم فقط برای دستشویی حمام میرفتم بیرون ولی اتفاق هایی توی زندگیم افتاد که دیدمو به همه چی عوض کرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
من تا پونزده سالگی کوچکترین محبتی از خانوادم ندیدم بعد یه خاستگار بهم اومد قبول کردم چون هیچ محبتی ا ...

واقعن بهت افتخار میکنم تو خیلی قویی هستی و این چه قشنگه که الان آرامش داری 😍 واقعن روم تاثیر گذاشت منم سعی میکنم رو خودم کار کنم منم مطمعنم خدا خیلی بزرگه ولی خیلی نا امیدم

واقعن بهت افتخار میکنم تو خیلی قویی هستی و این چه قشنگه که الان آرامش داری 😍 واقعن روم تاثیر گذاشت ...

نا امید نباش خدا خودش بزرگه فقط بهش اعتماد کن حال دلت خوب میشه 

درسته که سختی کشیدم اما الان آرامش دارم میگن بعد از هر سختی آسانیه واقعا راسته 

من با تک تک سلول های بدنم باور دارم امیدوارم یک روز توی همین دنیا به این باور برسی روزی که دیر نشده ...

مرسی از توجهتون الان که با شماها صحبت کردم حس خیلی بهتری دارم منم سعی امو میکنم مثل شما قویی بشم و نا امید نشم 

واقعن بهت افتخار میکنم تو خیلی قویی هستی و این چه قشنگه که الان آرامش داری 😍 واقعن روم تاثیر گذاشت ...

منم شرایطم خیلی سخت بود هر شب گریه میکردم کلا شده بودم پوست و استخون 

از خانوادمم یه ذره محبت ندیدم در عوض تا دلت بخواد کتک و نفرین و تحقیر شنیدم 

مرسی از توجهتون الان که با شماها صحبت کردم حس خیلی بهتری دارم منم سعی امو میکنم مثل شما قویی بشم و ن ...

💖💖💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …