2777
2789
عنوان

خانوما چجوری به خونتون میرسید

132 بازدید | 2 پست

شاید باورتون نشه ولی پاهام درد میکنه چند تا کار خونه انجام دادم تازه عروس هستم خونمون هم بزرگ نیست ولی بازم خیلی کار دارم هر روز خونه رو تمیز میکنم همه چیز تموم و اوکی ولی کنار اون وقت نمیشه به خودم برسم ورزش صبحگاهی کنم یا آرایش اینا میشه از برنامه ریزی خودتون بگید اینم بگم طبقه بالا مادر شوهرم اینا زندگی می کنم مادر شوهرم خیلی با سلیقه و منظم هست نمیخوام کم بیارم خودم موندم چطوری برنامه ریزی کنم آخه تایم کاری شوهرم فرق می‌کنه و همین باعث نامنظم شدن خواب من میشه مثلا یه هفته شب کار هست بعد از ظهر هفت تا صبح 10میاد خونه یه هفته هم صبح شش می‌ره شب 7میاد یه ماه اینطوری هست ماه بعد هم کلا صبح شش می‌ره شب ساعت 10میاد اینم بگم دوست دارم وقتی اون خونه هست خونه مرتب باشه و کنار اون بشینم 

کم کم قلقلش دستت میاد منم اوایل خیلی اذیت میشدم.

هرروز لازم نیست گردگیری و جارو کنی .ولی ظرف شستن و گاز تمیزکردن مثلا باید هرروز انجام شه.نذار کارا رو هم تلمبار بشه.مثلا لباس کثیف جمع شده بنداز تو ماشین و روشنش کن برو سراغ رسیدگی به پوستت.هرروز یه کاری انجام بده که خسته نشی.مثلا شنبه فقط اتو و مرتب کردن کشو و کمد.یکشنبه شستن سرویس ها.دوشنبه جارو گردگیری.هفته ای یه بارم روتختی و روبالشی ها و بشور.اگه میبینی جایی به هم ریخته س همون موقع مرتبش کن بذاری برا بعد سخت تر میشه برات

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من صبح که بیدار میشم تخت مون رو مرتب میکنم اگر وسیله ای خوراکی چیزی هم اضافه باشه دن دستم برمیدارم میزارم س جاشون 

بعد که صورتم رو میشورم کتری رو‌میزارم جوش بیاد یه سر به اتاق پسرم میزنم تخت رو مرتب و وسایل اضافه ها رو برمیدارم 

بعد صبحانه میخوریم وقتی دارم وسایل صبحانه رو میشورم همزمان ظرفای اضافه روی سینک رو برمیدارم ….. 

غذا رو بار میزارم و همزمان بقیه اشپزخونه رو هم مرتب میکنم و ….. بعد میام حدود یه ربع نیمساعت با پسرم وقت میگذرونم و‌خودمم یه اسنراحت میکنم بعدش هال رو مرتب میکنم و جارو میکشم …. هروقتی هم که از سرویس بهداشتی استفاده کنم کلا میشورمش و تمامممممم 

همه ی اینکارا تقریبا یکساعت زمان میخواد حالا اگه یه وقت لباس برای ماشین یا تا کردن داشته باشم و بخوام وسایل رو دستمال هم بکشم حدود ۱/۵ تا دو ساعت 

اهان در مورد رسیدگی به خودم که من بعد جاروکرذن و قبل نهار هرروز  دوش میگیرم میام بیرون بدنم رو کرم میزنم اگر دوست داشته باشم یه رژ و یه خط چشم یا ریمل میکشم 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.