چرا خودتونو ملعبه ی دست پسرا میکنین،این چه ارتباطیه ک خانوادش خبر ندارن تو رو،ماها فقط ادای دنیای غرب رو درمیاریم در صورتی ک فرهنگشو نداریم،اونا زید بچه هاشونو میشناسن.ب جهنم ک رفته و نیستش،پیچوندتت دیگه تابلوئه،شمام درس بگیر دیگه وارد رابطه ی اینچنینی نشو
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
آویزونش؟؟؟؟ پیگیری کردن اینکه چیکار باید بکنی با خودت و آیندت میشه اویزون بودن؟؟؟ برو جرش بده
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
منم همش از استرس و دلتنگی دل درد میگیرم اصلا اشتها ندارم 😔
وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
یک سالو سه ماه باهم بودیم وقتی سرش شلوغ بود سه چهار ساعت نبود از دلتنگی کلافه میشدم هیچکار نمیتونستم بکنم الان یک هفتست جوابمو نمیده دارم دبوونه میشم 😞
من آقا هستم . بانو چی شد که رفت . اگه برنمیگرده دیگه بیخیالش بشید بانو.سعی کنید فراموش کنید. کاش اون دختری که من دوست داشتم هم مثل شما بود ولی متاسفانه قلبش از سنگ سخت تر بود