چرا خودتونو ملعبه ی دست پسرا میکنین،این چه ارتباطیه ک خانوادش خبر ندارن تو رو،ماها فقط ادای دنیای غرب رو درمیاریم در صورتی ک فرهنگشو نداریم،اونا زید بچه هاشونو میشناسن.ب جهنم ک رفته و نیستش،پیچوندتت دیگه تابلوئه،شمام درس بگیر دیگه وارد رابطه ی اینچنینی نشو
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
آویزونش؟؟؟؟ پیگیری کردن اینکه چیکار باید بکنی با خودت و آیندت میشه اویزون بودن؟؟؟ برو جرش بده
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
منم همش از استرس و دلتنگی دل درد میگیرم اصلا اشتها ندارم 😔
وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
یک سالو سه ماه باهم بودیم وقتی سرش شلوغ بود سه چهار ساعت نبود از دلتنگی کلافه میشدم هیچکار نمیتونستم بکنم الان یک هفتست جوابمو نمیده دارم دبوونه میشم 😞
من آقا هستم . بانو چی شد که رفت . اگه برنمیگرده دیگه بیخیالش بشید بانو.سعی کنید فراموش کنید. کاش اون دختری که من دوست داشتم هم مثل شما بود ولی متاسفانه قلبش از سنگ سخت تر بود