2821
2789
عنوان

رفت 😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 50 پست
ب چپت بگیرش

من همه زندگیمو با اون برنامه ریزی کرده بودم 

اون وقتا ک دلم می‌گرفت بهش میگفتم از آیندمون بگو 

تعریف میکرد می‌گفت باهم زندگیمونو میسازیم 

حال بدم تبدیل میشد ب ذوق مرگ 

اخه نمیتونم ک اویزونش باشم نمیتونم برم سر کارش  نمیتونم برم خونشون

چرا خودتونو ملعبه ی دست پسرا میکنین،این چه ارتباطیه ک خانوادش خبر ندارن تو رو،ماها فقط ادای دنیای غرب رو درمیاریم در صورتی ک فرهنگشو نداریم،اونا زید بچه هاشونو میشناسن.ب جهنم ک رفته و نیستش،پیچوندتت دیگه تابلوئه،شمام درس بگیر دیگه وارد رابطه ی اینچنینی نشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم ۱۵ روزه قهریم الان پیام دادمش خدا کنه بدرفتاری درنیاره خیلی میشکنم 😭😭😭

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
اخه نمیتونم ک اویزونش باشم نمیتونم برم سر کارش  نمیتونم برم خونشون

آویزونش؟؟؟؟ پیگیری کردن اینکه چیکار باید بکنی با خودت و آیندت میشه اویزون بودن؟؟؟ برو جرش بده 

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

منم همش از استرس و دلتنگی دل درد میگیرم اصلا اشتها ندارم 😔

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
چند وقته باهمید؟

یک سالو سه ماه باهم بودیم وقتی سرش شلوغ بود ‌‌‌‌سه چهار ساعت نبود از دلتنگی کلافه میشدم هیچ‌کار نمی‌تونستم بکنم الان یک هفتست جوابمو نمی‌ده دارم دبوونه میشم 😞

یک سالو سه ماه باهم بودیم وقتی سرش شلوغ بود ‌‌‌‌سه چهار ساعت نبود از دلتنگی کلافه میشدم هیچ‌کار نمی‌ ...

فقط بازیچش بودی،وگنه تو اینهمه مدت میومد خواستگاری،الانم لابد بله رو از عشقش گرفته

من آقا هستم . بانو چی شد که رفت . اگه برنمیگرده دیگه بیخیالش بشید بانو.سعی کنید فراموش کنید. کاش اون دختری که من دوست داشتم هم مثل شما بود ولی متاسفانه قلبش از سنگ سخت تر بود

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز