2777
2789
عنوان

یه سوال

61 بازدید | 8 پست

بچها یه موضوعی خیلی منو درگیر کرده و میخوام با شما درمیون بذارم...😁

من به شخصه نه بیحجابم مثلا روسری از سرم بیفته و نه با حجاب..معمولیم ...ولی وقتی میرم جایی و دخترایی رو میبینم‌که شال رو سرشون نیس ...حالم بد میشه یا مثلا حس میکنم اونا از من بهترن و از این حرفا...البته من مجردم

یه مورد دیگه اینکه واقعا مردا با دیدن یه زن که اینشکلی شال از سرش افتاده ..زود به دختر نگاه میکنن یا توجه میکنن

( ببخشید جمله بهتری پیدا نکردم برا توضیح)

شما چطور؟؟ نظرتون چیه و اگه متاهل هستین و همسرتون همچین دختری رو ببینع؟؟ واکنشتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم اکنون شاهددعوای بزرگی هستیم

شاید از ندید بدید بودن مرداست 🤷

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من تقریبا حجابم درسته بعصی وقتا چادر بعضی وقتام مانتوی خیلییی بلند ولی با این وضع به من زیاد نگاه میکنن

مردا هم بعصیاشون حالشون بهم میخوره از دختری که همه جاشو بیرون انداخته و...ولی بعصیا فک میکنن باعث زیباییه نه فقط باعث اینه که مردا فک کنن هردرخواستی بدن قبوله

من به شخصه نه به کسی میگم حجابتو رعایت کن نه میگم نکن خودممو خودم سرم تو زندگی خودمه ولی خب خوشم نمیاد انقد سینه ها و ایناشونو میندازن بیرون

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

هم اکنون شاهددعوای بزرگی هستیم شاید از ندید بدید بودن مرداست 🤷

بخدا دعوا نمیخوام😂 سواله برام...اخه بعضی زنا یا دخترا رو میبینم که از این موضوع شاکین.. شاید به همین دلیل که گفتین

تو تهران که بی حجابی عادیه..ولی اکثر پسرا دختر پوشیده رو برای زندگی مشترک انتخاب میکنن.. اون پسرایی هم که دختر شل حجاب رو انتخاب میکنن یا خودشونم شل و ول هستن تو خیلی چیزا یا انقدر دختر رو امتحان های جور و واجور میکنن تا مطمئن بشن بدحجابه وفادار و اهل زندگی هست یا نه در حالی که زنهای مومن کمتر آزمایش میشن از طرف همسرشون..

تو تهران که بی حجابی عادیه..ولی اکثر پسرا دختر پوشیده رو برای زندگی مشترک انتخاب میکنن.. اون پسرایی ...

همیشه اینشکلی نیس که پسرا دخترای پوشیده میخوان چون خودم خیلیا رو دیدم که زن اینقد حجاب رعایت نمیکنه..