2789
عنوان

یه سوال

61 بازدید | 8 پست

بچها یه موضوعی خیلی منو درگیر کرده و میخوام با شما درمیون بذارم...😁

من به شخصه نه بیحجابم مثلا روسری از سرم بیفته و نه با حجاب..معمولیم ...ولی وقتی میرم جایی و دخترایی رو میبینم‌که شال رو سرشون نیس ...حالم بد میشه یا مثلا حس میکنم اونا از من بهترن و از این حرفا...البته من مجردم

یه مورد دیگه اینکه واقعا مردا با دیدن یه زن که اینشکلی شال از سرش افتاده ..زود به دختر نگاه میکنن یا توجه میکنن

( ببخشید جمله بهتری پیدا نکردم برا توضیح)

شما چطور؟؟ نظرتون چیه و اگه متاهل هستین و همسرتون همچین دختری رو ببینع؟؟ واکنشتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هم اکنون شاهددعوای بزرگی هستیم

شاید از ندید بدید بودن مرداست 🤷

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

من تقریبا حجابم درسته بعصی وقتا چادر بعضی وقتام مانتوی خیلییی بلند ولی با این وضع به من زیاد نگاه میکنن

مردا هم بعصیاشون حالشون بهم میخوره از دختری که همه جاشو بیرون انداخته و...ولی بعصیا فک میکنن باعث زیباییه نه فقط باعث اینه که مردا فک کنن هردرخواستی بدن قبوله

من به شخصه نه به کسی میگم حجابتو رعایت کن نه میگم نکن خودممو خودم سرم تو زندگی خودمه ولی خب خوشم نمیاد انقد سینه ها و ایناشونو میندازن بیرون

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

هم اکنون شاهددعوای بزرگی هستیم شاید از ندید بدید بودن مرداست 🤷

بخدا دعوا نمیخوام😂 سواله برام...اخه بعضی زنا یا دخترا رو میبینم که از این موضوع شاکین.. شاید به همین دلیل که گفتین

تو تهران که بی حجابی عادیه..ولی اکثر پسرا دختر پوشیده رو برای زندگی مشترک انتخاب میکنن.. اون پسرایی هم که دختر شل حجاب رو انتخاب میکنن یا خودشونم شل و ول هستن تو خیلی چیزا یا انقدر دختر رو امتحان های جور و واجور میکنن تا مطمئن بشن بدحجابه وفادار و اهل زندگی هست یا نه در حالی که زنهای مومن کمتر آزمایش میشن از طرف همسرشون..

تو تهران که بی حجابی عادیه..ولی اکثر پسرا دختر پوشیده رو برای زندگی مشترک انتخاب میکنن.. اون پسرایی ...

همیشه اینشکلی نیس که پسرا دخترای پوشیده میخوان چون خودم خیلیا رو دیدم که زن اینقد حجاب رعایت نمیکنه..