2777
2789
عنوان

زيست كنكورتو بتركون +عكس

144 بازدید | 15 پست

سلام رفقاااااا👋🏻🧚🏻‍♀️يكي از نكاتي كه براي مطالعه زيست كنكور بايد رعايت كنيد تركيبي خوندن نكات هست. تيم ما از خط اول كتاب دهم تمام نكات مربوط به هر خط كتاب رو براي شما جمع كرده و در اختيارتون قرار ميده. با شركت توي كلاس هاي ما و خوندن جزوه ها بالا ترين سطح كتاب رو كه iq هست مطمئن باشين به راحتي واقعا به راحتي پاسخ ميدين 

ميتونيد اموزش يك فصل رو دريافت كنيد. و تراز خودتون رو بسنجيد. مطمئن باشيد پشيمون نميشيد🌈🌈سابقه :تحصيل و تدريس در مدارس تيزهوشان

به علت شروع كلاس ها در فضاي آنلاين تخفيف ويژه داريم

جلسه اي ٣٥٠٠٠ تومان🧚🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه كه نه(حتما نبايد....) بستگي به تلاش خودشون داره

اما توی سال های اخیر قبولی توی پزشکی توی مدرسه دولتی نداشتیم😭 خیلی نا امیدم😭😭😭

الله لا اله هو الحی القیوم ...💙🙂
تو هر درسي كتاباي iq رو خوب خوب بخون خيالت راحت باشه

کتاب های دیگه مثل مهر ماه و خیلی سبز اینا خوب نیستن؟ 

ای کیو سطحش خیلی بالا نیست؟😭😭

از پایه دهم بخرم بنظرتون؟ 

اره حتما هر سه پايه رو اندازه هم بلد باش

اگه از الان بري سمت iqذهنت ورزيده ميشه

يه كم تركيباتش به درسايي كه نرسيدي بهشون سخته ولي بدرد بخوره خيلي زياد بدردبخوره

Iqرو  يه بار بخوني مثل اينه كه ٢٠تا كتاب تو اون سطح خوندي

اخه کسی که توی دولتی درس بخونه ، نمی تونه اونقدر حجم رو هضم کنه . اونم برای اولش. اگه هم سوالی داشته باشم از کسی نمی تونم بپرسم. چون معلمای مدرسه فکر نکنم خیلی سطح بالا بلد باشن😭😭 اصلا امیدی به قبولی ندارم. درسم خیلی خوبه . اما وقتی دارم می رم دولتی قطع امید شدم از همچی