2777
2789
عنوان

ته دیگ سیب زمینی 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 234 پست
خو روزی ۱۰۰ تا تایپک میزنن هر روزم یکی  بعد من هزارتا دختر مجرد میبینم همه چی تموم طرفاشون محل ...

هیچ جاش نمیلنگه فرزندم 😏😏😏بسوزههه پدر تجربهههه

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

ول کن حتما خودش بچه مدرسه ای بوده🤣😐کافر همه را ب.... نمی‌دونم چ ربطی داش ولی داش من مطمعنممم😐🤣

به اسکلیتت اره ربط داشت🤣🤣🤣

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب اونا سنشون زیاده تجربه دارن ب هر حال اسکل نیستن🤣😐

نمی فهمه که 🤣🤣🤣الان طرف قشنگگگ می فهمه چیکار کنه خب 😏😏🤣🤣🤣

نه بابااا اسکلللل صغرامممم

اهان صغرا تویی عمه خدیجه ت بهتره 

بابا بزرگت دیگه مثانش درد نمی کنه 

بابات پیکانش رو خوروخت 

داداشت از سربازی برگشت 

ماما نت هنوز بند می ندازه 

خودت بلاخره رشته ابیاری گیاهان دریایی قبول شدی

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
چون با تجربه ترن 😐😐😐😐قشنگ میدونن برا بار دوم چیکار کنن طرف نپره متاسفانه

اره ولی ادعای پیغمبری میکنن اکثرا  ک پسره دنبال ماست!!!

میدونی دختر مجرد گول پسر بخوره هزارتا تنه بعدا بش میزنه

ولی هیچ پسری ب دختر مطلقه نمیگ ع چرا باهم فلان کزدی کلا ب ۵ ماه نمیکشه عقدو عروسیه

خیلیم دارن زیاد میشن من ت زندگی واقعی دارم میبینم میام نی نی سایتم میبینم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
خب اونا سنشون زیاده تجربه دارن ب هر حال اسکل نیستن🤣😐

فکنم منم اسکلی چیزیم نمیخوام قبول کنم فقد😐😂

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
 رههههههه هنو اسمش نمد ولیی رههههه رععععع 🤣🤣🤣

واایی ت راه دکتررر نترسیم یهو بزرگ دکتر و ببوسیممم!! نمد ک 🤣😐😐🤣🤣

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
اهان صغرا تویی عمه خدیجه ت بهتره  بابا بزرگت دیگه مثانش درد نمی کنه  بابات پیکانش رو خور ...

لعنتیی اینا که مشخصاتتتت دختر عمت بود 

بابااا یادت رفته منوو دیگه فهمیدمممم😒😒💔 حیف واقعااا حیففف

سلام کف ظرف و چرب کنید نمک و کمی زردچوبه بزنید بعد کنجد بریزید حالا سیب زمینی هارو بچینید کف ظرف ا ...

تو یه مهمونی ته دیگ سیب زمینیش اینقد خشک و سفت شده بود که نمیدونستم باهاش چکار کنم. خیلی سرخ کرده بود .

🌹خدایا شکرت 🌹
تو یه مهمونی ته دیگ سیب زمینیش اینقد خشک و سفت شده بود که نمیدونستم باهاش چکار کنم. خیلی سرخ کرده بو ...

اخییی عزیزممم🤣🤣🤣

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
اره ولی ادعای پیغمبری میکنن اکثرا  ک پسره دنبال ماست!!! میدونی دختر مجرد گول پسر بخوره هزارتا ...

خب چی میشهه خوااهرم هرکی یه قسمتی داره بالاخره اونام قرار نیس چون یه بار اژدواج کردن که بترشن‌تو خونه