2777
2789
عنوان

ته دیگ سیب زمینی 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 234 پست
ول کن حتما خودش بچه مدرسه ای بوده🤣😐کافر همه را ب.... نمی‌دونم چ ربطی داش ولی داش من مطمعنممم😐🤣

عضویتش ک مال ی ماه پیش بود 

منم بش گفتم بچه مدرسه ای نیستم از تو قنداق دار کامنت میزارم برات معجزه خدا رو ببین😶😂

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لعنتیی اینا که مشخصاتتتت دختر عمت بود  بابااا یادت رفته منوو دیگه فهمیدمممم😒😒💔 حیف واقعااا ...

دیگه حاجی چی کار کنیم الزایمر گرفتیم

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
واایی ت راه دکتررر نترسیم یهو بزرگ دکتر و ببوسیممم!! نمد ک 🤣😐😐🤣🤣

واییییی خیلیی بد میشههه بزرگش بزرگش ببوسیم مگه نه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

تو یه مهمونی ته دیگ سیب زمینیش اینقد خشک و سفت شده بود که نمیدونستم باهاش چکار کنم. خیلی سرخ کرده بو ...

اخییییی 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣از وقتی با ما گشتی اینجوری جنگیی شدیاااا😌😌😌

آه توجه کردیا 😅🤣راستی امین حیایی پی داد بم باز

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دیگه حاجی چی کار کنیم الزایمر گرفتیم

لعنتییی مگ تو چن سالتههه💔 

صغرا ابجی اصغر همش باهم بازی میکردیممم تو کوچههه بچه بودیم دعوا میکردی با اصغر میزدیششش اینام یادت رفته؟

عضویتش ک مال ی ماه پیش بود  منم بش گفتم بچه مدرسه ای نیستم از تو قنداق دار کامنت میزارم برات م ...

ایولللل 🤣🤣🤣🤣🤣

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
تو یه مهمونی ته دیگ سیب زمینیش اینقد خشک و سفت شده بود که نمیدونستم باهاش چکار کنم. خیلی سرخ کرده بو ...

اخی😐

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
خب چی میشهه خوااهرم هرکی یه قسمتی داره بالاخره اونام قرار نیس چون یه بار اژدواج کردن که بترشن‌تو خون ...

ای ام وری وری حسود🤐🤣

مگ درخواست دوستی داده بهت؟💔

ن هی زرت زرت تیگم میکنه