2777
2789
عنوان

ته دیگ سیب زمینی 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 234 پست
به سیب زمینیت زرچوبه و کنجد بزن خوشمزه میشه ۲۰ دقیقه ایم تمومه ...

فک کردم خودم دیونه ام!°°😐😹

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اره مگرم تو تاپیکا تو حرف بزنم جای دیگ حال ندارم حرف منطقیم میزنم همش جرو بحث میشه یا میرم با این م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=246497489]عزیزمممم وراج بودن که حرف قشنگی نیس  بگو صاحب نظر بودن  اجتماعیی بوددننن🤣🤣🤣🤣...[/QUOT]

علاف بودن و بدبخت فلک زده بودن زیبا تره😎🤣🤣🤣🤣

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋

خیر سرم قرار بود یاغی نگا کنم امشبو

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
هیچکسسس تنها نیست همراه دوم😌😌

ببین ی کلمه نوشتم هستی؟

تاپیکت چقد پر بازدید شده

هر دیقه ی دیونه میاد مزه میریزو میره😹😹😹😹

ببین ی کلمه نوشتم هستی؟ تاپیکت چقد پر بازدید شده هر دیقه ی دیونه میاد مزه میریزو میره😹😹😹😹

چه حالییی دارمم میکنمم مننن 

الان دوس دخترممم میادددد

🤣🤣🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

چه حالییی دارمم میکنمم مننن  الان دوس دخترممم میادددد 🤣🤣🤣🤣

رفتم برم ی تاپیک دیگ‌نوشته بود غذا سوخت رفتم داخل دیدم باز خودتونین😑😂