2777
2789
عنوان

ته دیگ سیب زمینی 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 234 پست
به سیب زمینیت زرچوبه و کنجد بزن خوشمزه میشه ۲۰ دقیقه ایم تمومه ...

فک کردم خودم دیونه ام!°°😐😹

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اره مگرم تو تاپیکا تو حرف بزنم جای دیگ حال ندارم حرف منطقیم میزنم همش جرو بحث میشه یا میرم با این م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=246497489]عزیزمممم وراج بودن که حرف قشنگی نیس  بگو صاحب نظر بودن  اجتماعیی بوددننن🤣🤣🤣🤣...[/QUOT]

علاف بودن و بدبخت فلک زده بودن زیبا تره😎🤣🤣🤣🤣

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋

خیر سرم قرار بود یاغی نگا کنم امشبو

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
هیچکسسس تنها نیست همراه دوم😌😌

ببین ی کلمه نوشتم هستی؟

تاپیکت چقد پر بازدید شده

هر دیقه ی دیونه میاد مزه میریزو میره😹😹😹😹

ببین ی کلمه نوشتم هستی؟ تاپیکت چقد پر بازدید شده هر دیقه ی دیونه میاد مزه میریزو میره😹😹😹😹

چه حالییی دارمم میکنمم مننن 

الان دوس دخترممم میادددد

🤣🤣🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

چه حالییی دارمم میکنمم مننن  الان دوس دخترممم میادددد 🤣🤣🤣🤣

رفتم برم ی تاپیک دیگ‌نوشته بود غذا سوخت رفتم داخل دیدم باز خودتونین😑😂