2777
2789
عنوان

ته دیگ سیب زمینی 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 234 پست
چ موضوعی؟؟

اینک زنای مطلقه با وجود اختلاف سنی و بچه و یا نازای با پسرای مجرد ازدواج میکنن و بهتر بگم پسره مث موم میشه ت دستشون

خیلیم دار شدت میگیره تو جامعه یکی دوتا نیستن و من تو کتم نمیره.نمیدونم چرا 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
گمشوووووو🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااایییی ب من چهههه🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣هییچییییی هیچییی گردن گیرتم که خارابههههه🤣🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا منو نمیشناسیییی خونه روبروییتووونننن

اِ اصغر تویی 

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
اینک زنای مطلقه با وجود اختلاف سنی و بچه و یا نازای با پسرای مجرد ازدواج میکنن و بهتر بگم پسره مث مو ...

خب ت با اونا چیکار داری بزار زندگی شونو بکنن  ی جوری گفتی ی موضوعی گفتم یاخداااا چیشدهههه بهششش🤣🤣

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
یا خدااا🤣🤣🤣🤣🤣

بابا اعصاب برام نزاشت همش میگف بچه مدرسه ای من خو سن خر خان دارم😒🤣

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اینک زنای مطلقه با وجود اختلاف سنی و بچه و یا نازای با پسرای مجرد ازدواج میکنن و بهتر بگم پسره مث مو ...

چون با تجربه ترن 😐😐😐😐قشنگ میدونن برا بار دوم چیکار کنن طرف نپره متاسفانه

خب ت با اونا چیکار داری بزار زندگی شونو بکنن    ی جوری گفتی ی موضوعی گفتم یاخداااا چیشدههه ...

خو روزی ۱۰۰ تا تایپک میزنن هر روزم یکی 

بعد من هزارتا دختر مجرد میبینم همه چی تموم طرفاشون محل سگ بشون نمید 

ی جای کار میلنگه

🤣🤣🤣از وقتی با ما گشتی اینجوری جنگیی شدیاااا😌😌😌

ول کن حتما خودش بچه مدرسه ای بوده🤣😐کافر همه را ب.... نمی‌دونم چ ربطی داش ولی داش من مطمعنممم😐🤣

خو روزی ۱۰۰ تا تایپک میزنن هر روزم یکی  بعد من هزارتا دختر مجرد میبینم همه چی تموم طرفاشون محل ...

خب اونا سنشون زیاده تجربه دارن ب هر حال اسکل نیستن🤣😐