2777
2789
عنوان

ته دیگ سیب زمینی 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 234 پست
راستش من ی موضوعی خیلی اذیتم میکنه هرچیم با خودم تو خلوتم کل کل میکنم ک اصن خوب نیس قضاوت اینجور ادم ...

موضوع موضوعت چیه  ؟ بگو منو‌ ابرا حلش کنیم

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من ی موضوعی خیلی اذیتم میکنه هرچیم با خودم تو خلوتم کل کل میکنم ک اصن خوب نیس قضاوت اینجور ادم ...

چ موضوعی؟؟

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
خببب🤣🤣🤣🤣 از این ب بعد تایپیک زدی دیدی کسی راهکار نمی‌ده خودمو تگ کن بیام یه سوته راهکار میدن😎😎 ...

🤣🤣🤣🤣تففف بهت 

حیف و‌نیل کردییی که داواا رو ما رو من بعد تگ کن 🤣🤣😐😐

دیه تیگ میکنم🤣🤣🤣

امروز ی خانمی گف ک شوهرم سهم غذامو میخوره تا بخودم میام بشقابم خالیه و کلی گف اداب بلد نیستو این چیزا 

منم ب شوخی بش گفتم کوفت بخوره 😅

اقا یکی دیگ ریپلای کرد منو ک وای چرا بچه مدرسه ای اومدی اینجا  ب شوهرش خسته اس از سرکار میاد پول درمیاره میگی کوفت بخوره اقا خود زنه میگف شوهر منه بتوچه تو چی میگی

این ول کن من نبود 😐🤣

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دیه تیگ میکنم🤣🤣🤣 امروز ی خانمی گف ک شوهرم سهم غذامو میخوره تا بخودم میام بشقابم خالیه و کلی گف ا ...

یا خدااا🤣🤣🤣🤣🤣

گمشووو هااا 😐😐🤣🤣 بیا و خوبی کننننن بی لَیاقَت😒🤣

بی لَیاقَتی از خودتهههه عشخممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣نصب شب مردم زابرا کردی کشوندی تو‌تاپیک ته دیگ سیبزمینی یزیدیییی مگههه🤣🤣🤣

دیه تیگ میکنم🤣🤣🤣 امروز ی خانمی گف ک شوهرم سهم غذامو میخوره تا بخودم میام بشقابم خالیه و کلی گف ا ...

واییی جررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بی لَیاقَتی از خودتهههه عشخممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣نصب شب مردم زابرا کردی کشوندی تو‌تاپیک ته دیگ سیبزمینی یزی ...

گمشوووووو🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااایییی ب من چهههه🤣🤣🤣🤣🤣

بچم رد داده🤣🤣🤣

رههه دعواهای امروز فشار اورده 🤣🤣🤣 به خدا این بچه ارومی بودااا از وقتی با ما میگرده اینجوری شده