واقعاانصاف نیست واسه اونیکی بچه هاش میلیاردی خرج کنه چون عروسش ودامادش فامیل خودشن چون من غریبه ام ب ...
موقع کارها و بیماریها کی بهشون میرسه. مادرشوهرت چی اونم دلسوز پسرش نیست
تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت. از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمیدونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمیدونم کی میخواد تموم شه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون که بدتره اون به شوهرش یادمیده چیکارکنه هرموقع مریض باشن کارداشته باشن به شوهرم زنگ میزنن ...
خدا ازشون نگذره .چه مادر دلسنگی. یعنی باید بیشتر هوای شوهرتون رو داشته باشه. چون فرهنگیه و باعث افتخارشه
تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت. از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمیدونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمیدونم کی میخواد تموم شه.
گفتم که جاریم خواهرزاده پدرشوهرمه شوهرخواهرشوهرم پسرعموشه توکل خونواده من غریبه ام فامیل نیستم فکرمی ...
برا بچه ات خرج کنن اون که غریبه نیست. عجب بهونه های بنی اسراییلی
پدرشوهرت رو باید تو بیست و سی نشون بدن. به اولادی که نیاز دارن کمک نمیکنه اونوقت به دارنده ها کمک میده.
به شوهرم میگه بروواسه خودت مغازه بازکن کارکن نمیگه باچی بازکنه اون وقت برادرشوهرم خودش کارمندرسمیه ح ...
عزیزم. بیا کامل دلت رو پسپار به خدا. با تمام وجود به خدا بگو خدایا تو دارنده و بخشنده بی انتهایی. من از همه بریدم .از تو کمک میخوام. ببین چطور درهای رحمت باز میشه