2777
2789
عنوان

کم اوردم

170 بازدید | 27 پست

شوهرم معلم قردادیه تازه واسه استخدام دانشگاه قبول شده هنوزمراحلش تموم نشده تابستون هاحقوق نداره پدرشوهرم میلیاردره واسه اونیکی پسرش ودخترش خرج میکنه امابه ماهزارتومن نمیده نمیگه سه ماه روچجوری میگذرونن پولمون داره تموم میشه موندیم چندروزدیگه باچی واسه بچه شیروپوشک بخریم شوهرم غرورش نمیزاره ازبابام بگیرم ازاین طرف هم عمه ام اینهازنگ زدن پنجشنبه عصرونه بیان اینجاخانوم هاروم نشدبگم نیان کلی هزینه میبره 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باز با اینکه فهمیده نمیزاره چیزی بگیری خدایاا صبر بده  پس انداز نداری؟ یا طلا؟

پس اندازنه هرچی داستیم خرج کردیم یکم طلادارم نگهداشتیم چندروزدیگه ازخونه پدرشوهرم بریم اجاره بفروشیم بدیم واسه رهن

پس اندازنه هرچی داستیم خرج کردیم یکم طلادارم نگهداشتیم چندروزدیگه ازخونه پدرشوهرم بریم اجاره بفروشیم ...

با پدر شوهرت صحبت کن واقعا همه چی رو بهش بگو شاید قبول کرد حداقل یه مقداری قرض بده بهتون 

با پدر شوهرت صحبت کن واقعا همه چی رو بهش بگو شاید قبول کرد حداقل یه مقداری قرض بده بهتون 

باورمیکنی هرروزاستوری میزاره آدم بایدبه فقیرهاکمک کنه صدقه بده هرروزخرج جهیزیه وعروسی چندنفررومیده اون وقت بچه خودش ازگشنگی میمیره 

ازخونه بیرونمون کردگفت یه ماه وقت دارین برین میخوام اونجاروبدم اجاره بیادکمکمون کنه عمرا

باورمیکنی هرروزاستوری میزاره آدم بایدبه فقیرهاکمک کنه صدقه بده هرروزخرج جهیزیه وعروسی چندنفررومیده ا ...

خدااا چه آدمی واقعا نمیدونم با این آدم ها چجوری میشه زندگی کرد 

برادر خواهری نداری؟ شاید بشه یمقداری از اونا بگیری 

خدااا چه آدمی واقعا نمیدونم با این آدم ها چجوری میشه زندگی کرد  برادر خواهری نداری؟ شاید بشه ی ...

مساله اینه شوهرم نمیزاره به کسی بگم میگه خوردمیشم فقط ازبابای خودش قبول میکنه اونم نمیده باورمیکنی واسه برادرشوهرم خونه خریده مغازه خریده باغ داده واسه خواهرشوهرم هم هفته پیش آپارتمان خریداونوقت به ماگفت برین ازخونه ام 

چون جاریم خواهرزاده اش هست شوهرخواهرشوهرم پسرعموش هست فقط من غریبه ام 

باورمیکنی هرروزاستوری میزاره آدم بایدبه فقیرهاکمک کنه صدقه بده هرروزخرج جهیزیه وعروسی چندنفررومیده ا ...

وای یاد پدر شوهر خودم افتادم استوریهاش برا بی عدالتیه اونوقت خودش در حق پسرش ظلم کرده از نظر مالی

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
مساله اینه شوهرم نمیزاره به کسی بگم میگه خوردمیشم فقط ازبابای خودش قبول میکنه اونم نمیده باورمیکنی و ...

عزیز تو غریبه نیستی تو عروسش هستی اینطور که گفتی فرزند هم داری پس دیگه یجورایی عضوی کامل از اون خانواده محسوب میشی 

ببین خورد شدن به قرض گرفتن پول نیست 

الان شما مهمون در پیش داری خرج داره کودک داری خرج داره باید یه کاری بکنی 

یا باید با پدر شوهرت خودتون و همسرت صحبت کنین راضیش کنین 

یا همسرتون رو راضی کنین که به خانواده خودتون بگین 

اگر خواهر یا برادر دارین به اونها بگین 

اگر نشد باید طلا ها رو بفروشین تا بعدا ببینین باید برای خونه چیکار کنین 

در هر حالتی حتما دعا میکنم براتون انشالله که درست میشه همچی 

وای یاد پدر شوهر خودم افتادم استوریهاش برا بی عدالتیه اونوقت خودش در حق پسرش ظلم کرده از نظر مالی

واقعاانصاف نیست واسه اونیکی بچه هاش میلیاردی خرج کنه چون عروسش ودامادش فامیل خودشن چون من غریبه ام بایدازگشنگی بمیریم

اسی حتما علتی داره . پدرشوهر من دختردوسته وشوهر من تک پسره به خاطر همین در حق ما ظلم کرد

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.