2777
2789
عنوان

کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست
واقعاانصاف نیست واسه اونیکی بچه هاش میلیاردی خرج کنه چون عروسش ودامادش فامیل خودشن چون من غریبه ام ب ...

موقع کارها و بیماریها کی بهشون میرسه. مادرشوهرت چی اونم دلسوز پسرش نیست

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
عزیز تو غریبه نیستی تو عروسش هستی اینطور که گفتی فرزند هم داری پس دیگه یجورایی عضوی کامل از اون خانو ...

نظراونهااین نیست همیشه میگن توبین خونواده ماغریبه ای نمیزاریم پولمون دست غریبه هابیافته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موقع کارها و بیماریها کی بهشون میرسه. مادرشوهرت چی اونم دلسوز پسرش نیست

اون که بدتره اون به شوهرش یادمیده چیکارکنه 

هرموقع مریض باشن کارداشته باشن به شوهرم زنگ میزنن اماموقع پول خرج کردن واسه اونهاخرج میکنن

اسی حتما علتی داره . پدرشوهر من دختردوسته وشوهر من تک پسره به خاطر همین در حق ما ظلم کرد

گفتم که جاریم خواهرزاده پدرشوهرمه شوهرخواهرشوهرم پسرعموشه توکل خونواده من غریبه ام فامیل نیستم فکرمیکنن اگه واسه شوهرم خرج کنن پولشون میره توجیب غریبه ها

اون که بدتره اون به شوهرش یادمیده چیکارکنه  هرموقع مریض باشن کارداشته باشن به شوهرم زنگ میزنن ...

خدا ازشون نگذره .چه مادر دلسنگی. یعنی باید بیشتر هوای شوهرتون رو داشته باشه. چون فرهنگیه و باعث افتخارشه

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
پسرشون که غریبه نیست  همسرت باید با پدرش صحبت کنه

هفته پیش رفت باهاشون حرف بزنه گفتن اون موقع که رفتی باغیرفامیل ازدواج کردی بایدبه اینجاش فکرمیکردی دعواشون شد

خدا ازشون نگذره .چه مادر دلسنگی. یعنی باید بیشتر هوای شوهرتون رو داشته باشه. چون فرهنگیه و باعث افتخ ...

باورمیکنی برادرشوهرم وخواهرشوهرم خودشون وضعشون خوبه نیازندارن 

گفتم که جاریم خواهرزاده پدرشوهرمه شوهرخواهرشوهرم پسرعموشه توکل خونواده من غریبه ام فامیل نیستم فکرمی ...

برا بچه ات خرج کنن اون که غریبه نیست. عجب بهونه های بنی اسراییلی

باورمیکنی برادرشوهرم وخواهرشوهرم خودشون وضعشون خوبه نیازندارن 

پدرشوهرت رو باید تو بیست و سی نشون بدن. به اولادی که نیاز دارن کمک نمیکنه اونوقت به دارنده ها کمک میده. 

پدرشوهرت رو باید تو بیست و سی نشون بدن. به اولادی که نیاز دارن کمک نمیکنه اونوقت به دارنده ها کمک می ...

به شوهرم میگه بروواسه خودت مغازه بازکن کارکن نمیگه باچی بازکنه اون وقت برادرشوهرم خودش کارمندرسمیه حقوق بالایی داره زنش کارمنده رفته واسه اون مغازه خریده

به شوهرم میگه بروواسه خودت مغازه بازکن کارکن نمیگه باچی بازکنه اون وقت برادرشوهرم خودش کارمندرسمیه ح ...

عزیزم. بیا کامل دلت رو پسپار به خدا. با تمام وجود به خدا بگو خدایا تو دارنده و بخشنده بی انتهایی. من از همه بریدم .از تو کمک می‌خوام. ببین چطور درهای رحمت باز میشه