2777
2789
عنوان

سوال

82 بازدید | 15 پست

سلام. من شاغلم و جایی کار می کنم. جایی که کار می کنم جمعه ها هم بازه. من جمعه ها نمی رم سر کار. ولی این جمعه همکارم می خواست بره مرخصی. قرار شد من به جاش برم. پنجشنبه با دوستم رفته بودیم بیرون و بهش گفتم می خوام جمعه برم. گفت برای چی جمعه می خوای بری. خیلی بهت حقوق می ده که جمعه رو هم می خوای بری؟ من نمی ذارم بری. و اینا. و گفت از روی دلسوزی میگم. بعد گفت من اصلا امشب می خوام بیام خونتون  زنگ بزن بگو نمیام. گفتم من قول دادم نمی تونم بگم نمیام. ولی ناراحت شد و رفت  فرداش هم هر چی بهش زنگ زدم و پیام دادم جواب نداد. شما بودین چی کار می کردین؟ واقعا حق چنین رفتاری رو داره؟ البته دوست صمیمی هستیم. خیلی ساله.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دلسوزانه گفته در حقش رفاقت میکردی نمیرفتی..اخراج که نمیشدی ..شاید فک کرده کارت خییلی مهمتر از رفا ...

من قول داده بودم که برم. نمی تونستم باز زنگ بزنم بگم نمیام. بعدم دلسوزی تا یه حدی. از حدش که بگذره میشه فضولی. سر کار نرفتن من ربطی به رفاقت نداره. به اندازه کافی رفاقتمو نشون دادم تا حالا. 

خوب پس نیاز به زمان داره  بنویس منتظرتم هر وقت خواستی زنگ بزن  بعدش هم بی خیال شو  ...

می خوام بدونم حق داره به خاطر چنین مساله ای اینطوری رفتار کنه؟ واقعا من کار بدی نکردم. قول داده بودم برم سر کار رفتم. این کجاش ناراحت کننده ست؟ 

می خوام بدونم حق داره به خاطر چنین مساله ای اینطوری رفتار کنه؟ واقعا من کار بدی نکردم. قول داده بودم ...

دنبال چرایی ش نباش 

خوب احساس ش اینه درست با غلط ،نارحته به هر علت 

تو  به خاطر روزهای خوش دوستی ،پیگیرش میشی تا حدی