2777
2789
عنوان

سگمو بردن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 56 پست
ان شاءالله  اگه مجردی ازدواج  میکنی  و بچه دار میشی من نمیخوام  بحث اعتقادی &nbs ...

نه اصلا بحث بچه و ازدواج نیست..

دبگه دلتنگی و وابستگیه پیش اومد.

خیلی شیرین بود و دوس داشتنی . و ببشترین ناراحتیم از اینه که اون بهش سخت نگذره. دعا کنید عادت کنه و کلا سالم و خوشحال باشه🙏😔

نگاه های مظلومش از جلو چشمم نمیره😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرتون بدهد و به زندگیتون برکت و آرامش بدهد

از وقتی سرپرستی گرفتیم 

مسکن ملی به اسممون دراومد

وام ازدواجمون جور شد 

و کلی اتفاقای قشنگ 

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

وای خدا؛ نکنه اونا هم همش ببندنش به یه جایی و همش بسته باشه به یه جایی و حداقل آزاد هم نباشه😭😭

خدایاا خودت کمکش کن این موجود مظلوم و بی پناهتو😢😢

دعا کنید براش🙏🙏😢

کلا از دید کسی که سگ داره عرض می‌کنم 

واقعا یه سری رفت و آمدهامون رو محدود کرده ولی ولی ولی یه دنیا عشق خالص ه این موجود.

عشقی که سگ به انسان میده یه نوع خیلی خیلی خاص و‌منحصر به فرده

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
از وقتی سرپرستی گرفتیم  مسکن ملی به اسممون دراومد وام ازدواجمون جور شد  و کلی اتفاقای ق ...

خداروشکر

این حیوانات زبون بسته تو زندگی هرکس وارد بشند زندگی اون افراد با اتفاقات خیلی خوب رقم میخوره

وای خدا؛ نکنه اونا هم همش ببندنش به یه جایی و همش بسته باشه به یه جایی و حداقل آزاد هم نباشه😭😭 خد ...

عزیزم انقدر خودخوری نکن 

اسیری نبردنش که 

اونها هم سگ دوس دارن قطعا که بردنش 

خود ما پارسال یه توله سگ باکسر برای حیاط خریدیم 

که متأسفانه با سگ من نساختن با هم 

در واقع سگ جدیده می خواست با سگ من بازی کنه ولی چون جثه ش بزرگ بود به سگ من آسیب می زد و این باعث شد سگ خودم منزوی بشه و غمگین 

مجبور شدیم جدیده رو به کسی واگذار کنیم. خیلی هم الان با اونها حالش خوبه و بهش خوش می‌گذره.

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
کاملا موافقم  فکر کنم سوء تفاهم شده     چون من خودم سگ دارم (همینی که توی پروفایلمه ...

موافقم😊

سگتون هم خیلی گوگولیه🌺

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

ظلم به زبون بسته ها همینه توله کشی بی رویه کنن حیواناتی که با هر نوع زندگی همخو نیستن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰