2777
2789
عنوان

سگمو بردن😭😭

900 بازدید | 56 پست

2 هفته پیش یه توله سگ از نژاد گلدن پشمالو خریدیم. چون ک تربیت شده نبود توی دستشویی کردن یکساعت پیش فروختیمش😭 با نصف قیمت مجبور شدیم.

البته خیلی گرون نبود.معمولی.

تو این دو هفته کلی وابستش شدم😭 و مهرش خیلی به دلم نشست از بس بانمک و دوس داشتنی بود. اولین بار بود ک تجربه نزدیک شدن و دست زدن و بغل گرفتن سگ داشتم

اونم بهم وابسته شده بود و کلی شیرین کاری میکرد و میپرید تو بغلم و ... و وقتی هم میخواستم برم تو اتاق؛ وایمیستاد بهم میچسبید و التماسانه نگام میکرد و خودشو با شیرین کاری میمالید بهم ک نرم داخل😭

چون مجبور بودیم تو حیاط ببندیمش😔 چون کثیف کاری میکرد و فروشندش گولمون زده بود. و شرایط آموزش و تربیت کردنشو نداشتیم

یکساعت پیش اومدن بردنش😭😭 یهویی اومدن بردنش و بدون خداحافظی. اخرین نگاهشو یادم نمیره ک داشت نگام میکرد نرم تو اتاق. خودمم نمیدونستم این اخرین باره کنارش بودم😢😭 چون یهویی شد.

کاشکی از اولش نمیرفتم پیشش وقتی میدونستم موقتا اینجاست ک وابستم نمیشد😔

اینایی ک خریدن هم قراره ببرن تو باغشون. تو محیط آپارتمان و کنار خودشون نیست.

جدای از ناراحتیم برای رفتنش؛ نگرانیم اینه ک نکنه عادت نکنه به محیط جدید😢

نکنه بخاطر وابستگیش به ما اذیت بشه و دلتنگ بشه و ناراحت😭😭

نکنه اونا نیان بهش سر بزنن و همش تنها باشه افسرده بشه. چون خیلی بازی دوس داشت و شیطون بود و همش دلش میخواست یکی کنارش باشه و خودشو لوس کنه واسش و شیرین کاری و ..

یه چیزی بگید اروم بشم😔😭

ممکنه ک عادت کنه به محیط جدیدش حتی اگه تنها باشه و هر شرایط دیگه ای.؟؟

تو رو خدا دعا کنید ک تو هر محیطی ک هست عادت کنه و هر جایی ک هست خوشحال و سالم باشه🙏😔😢 بیگناه و زبان بسته ی من😢😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بهش یاد میدادی مگه مادرها بچه هاشون رو که بلد نیستن دستشویی کنن میندازن بیرون😐😕

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

آخی   

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

کاش نگهش میداشتی چرا نمیتونستی تربیتش کنی؟

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

☹️☹️ حق داری والا هیچی ندارم بگم فقط از ته دل ارزو میکنم جاش خوب باشه شمام کار درستی کردی گذاشتی ببرنش وقتی نمیتونستی نگهش داری بره یجایی که میتونن براش بهتره

اقا ترو خدا تحقیق کنید اول بعد زبون بسته رو بیارید دیگه 🥺🤦🏼‍♀️

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

منم دیروز خرگوشمو دادم رفت بچم اذیتش میکرد 😔

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 
بیا مال منو ببر، تربیت شده و خیلی مهربونه. 🌹

عکسشو بزار

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم