2 هفته پیش یه توله سگ از نژاد گلدن پشمالو خریدیم. چون ک تربیت شده نبود توی دستشویی کردن یکساعت پیش فروختیمش😭 با نصف قیمت مجبور شدیم.
البته خیلی گرون نبود.معمولی.
تو این دو هفته کلی وابستش شدم😭 و مهرش خیلی به دلم نشست از بس بانمک و دوس داشتنی بود. اولین بار بود ک تجربه نزدیک شدن و دست زدن و بغل گرفتن سگ داشتم
اونم بهم وابسته شده بود و کلی شیرین کاری میکرد و میپرید تو بغلم و ... و وقتی هم میخواستم برم تو اتاق؛ وایمیستاد بهم میچسبید و التماسانه نگام میکرد و خودشو با شیرین کاری میمالید بهم ک نرم داخل😭
چون مجبور بودیم تو حیاط ببندیمش😔 چون کثیف کاری میکرد و فروشندش گولمون زده بود. و شرایط آموزش و تربیت کردنشو نداشتیم
یکساعت پیش اومدن بردنش😭😭 یهویی اومدن بردنش و بدون خداحافظی. اخرین نگاهشو یادم نمیره ک داشت نگام میکرد نرم تو اتاق. خودمم نمیدونستم این اخرین باره کنارش بودم😢😭 چون یهویی شد.
کاشکی از اولش نمیرفتم پیشش وقتی میدونستم موقتا اینجاست ک وابستم نمیشد😔
اینایی ک خریدن هم قراره ببرن تو باغشون. تو محیط آپارتمان و کنار خودشون نیست.
جدای از ناراحتیم برای رفتنش؛ نگرانیم اینه ک نکنه عادت نکنه به محیط جدید😢
نکنه بخاطر وابستگیش به ما اذیت بشه و دلتنگ بشه و ناراحت😭😭
نکنه اونا نیان بهش سر بزنن و همش تنها باشه افسرده بشه. چون خیلی بازی دوس داشت و شیطون بود و همش دلش میخواست یکی کنارش باشه و خودشو لوس کنه واسش و شیرین کاری و ..
یه چیزی بگید اروم بشم😔😭
ممکنه ک عادت کنه به محیط جدیدش حتی اگه تنها باشه و هر شرایط دیگه ای.؟؟
تو رو خدا دعا کنید ک تو هر محیطی ک هست عادت کنه و هر جایی ک هست خوشحال و سالم باشه🙏😔😢 بیگناه و زبان بسته ی من😢😭