2777
2789
عنوان

سگمو بردن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 56 پست
خوب بهش یاد میدادی مگه مادرها بچه هاشون رو که بلد نیستن دستشویی کنن میندازن بیرون😐😕

دستِ من نبود‌. من نه توی خریدنش نقش داشتم نه فروختنش😭 کاش نمیرفتم پیشش وقتی میدونستم اینجا موقت میمونه😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عادت می کنه، همه از سر اجبار به جای جدید عادت می کنن

خدا کنه. خیلی ناراحتم. دعا کنید بتونه. یاد نگاه های مظلومانش میفتم جیگرم آتیش میگیره😢😭

حیوونها خیلی بیگناه و مظلومن😭

این سگا خیلی عوضی ان خواهر شوهر منم ی سگ پامر داشت ی سال بعد ی سال انقد اذیت کرد و ما غور زدیم فروخت  تا ی هفته دپرس بود بعد فیلم سگشو دید برا صاحب جدیدش چ دمی تکون میداد انقد فوشش میداد میفت من اینجا افسردگی گرفتم این زرتی دوست شد با صاحبش😂😂

ان شاءالله  اگه مجردی ازدواج  میکنی  و بچه دار میشی من نمیخوام  بحث اعتقادی  کنم  ولی خب عزیزم برای همین میگن سگ نداشته باشین یکی از دلایلش همین وابستگیه ،عمر سگ هم که مثل  بچه آدم  نیست ضربه روحی سختی به صاحبش  میزنه 

درک می‌کنم 

گلدن رتریور بود؟  

عزیزم باید یه‌کم تحمل می کردین. توله ی زیر ۴ ماه که خیلی سخته آموزشش. بالای ۴ ماه بشه تقریبا در عرض ۲ ماه میشه یادش داد. اگه امکان تحمل کثیف کاری هاش رو در این مدت ۶ ماه نداشتین بهترین کار همین هر چه زودتر دادنش به یکی دیگه بود

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
ان شاءالله  اگه مجردی ازدواج  میکنی  و بچه دار میشی من نمیخوام  بحث اعتقادی &nbs ...

سگ و بچه ۲ تا مبحث کاملا جدا از هم هستن هااا.

هیچ‌ ربطی به هم ندارن

سلام این همه نگرانی نداره من داشتم قبلا وقتی میرن داخل یه باغ و یه محیط چون اونجا گفتید باغه مطمئن باش اونجا خیلی خیلی براش بهتره و میتونه تو باغ ورجه وورجه کنه ولی شما بسته بودینش و بسته اذیت میشد ... وقتی میخوای همچین چیزی بخری بهش بگو دوساعت بزار بسته باشه و وقتی امدم بفرستش بره سرویس بهداشتی ببینم بلده یان ...اینطور کمتر گول میخورین ...ولی مطمئن باش تو باع براش بهتره اونجا کلی میگرده و سرگرم میشه 

در ادامه‌ ش توضیح  دادم  بعضیا سگ و بچه شون رو در یه حد دوست دارن

در یه حد دوست داریم 

ولی هیچ کدوم جای اون یکی رو نمی گیره

سگ و بچه ۲ تا مبحث کاملا جدا از هم هستن هااا. هیچ‌ ربطی به هم ندارن

خیلی ربط دارن هر کس شرایطش رو داره بچه میاره هر کس هم شرایطش رو داره سگ میخره اومدیم این وسط اشتباهیه شده دیگه نمیدنش که به کس دیگه باید نگهش داشت ادم اعضای خانوادش رو نمیندازه بیرون

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد