2777
2789
عنوان

سگمو بردن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 56 پست
خیلی ربط دارن هر کس شرایطش رو داره بچه میاره هر کس هم شرایطش رو داره سگ میخره اومدیم این وسط اشتباهی ...

متوجه نشدم 

یعنی یکی نمی تونه هم سگ داشته باشه هم بچه؟! 

خیلی مورد دیدم که هر ۲ تاش رو دارن هاااا

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
سلام این همه نگرانی نداره من داشتم قبلا وقتی میرن داخل یه باغ و یه محیط چون اونجا گفتید باغه مطمئن ب ...

فقط گفتن تو باغ میبریم. نگفتن که باغشون چجوریه. نمیدونم بزرگه یا کوچیکه. سرسبزه یا نه😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم  یعنی یکی نمی تونه هم سگ داشته باشه هم بچه؟!  خیلی مورد دیدم که هر ۲ تاش رو د ...

من این و نگفتم که ⁦🤦🏻‍♀️⁩

میگم وقتی سگ داری باید مثل بچت ازش نگه داری کنی عروسک نیست که 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

عزیزم من دوتا سگ دارم 

سگ یه مدت طول میکشه ولی عادت میکنه 

سگ خودمون گلدن هستش اون سفیده از اول با ما بوده 

ولی این کوچیکه و سرپرستی گرفتیم یه ماهی طول کشید به ما عادت کنه ولی الان دیگه مارو خانوادش میدونه 

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   
متوجه نشدم  یعنی یکی نمی تونه هم سگ داشته باشه هم بچه؟!  خیلی مورد دیدم که هر ۲ تاش رو د ...

ما که دوتا سگ داریم ، نی نی مون هم یه ماه دیگه میاد 

من این و نگفتم که ⁦🤦🏻‍♀️⁩ میگم وقتی سگ داری باید مثل بچت ازش نگه داری کنی عروسک نیست که 

کاملا موافقم 

فکر کنم سوء تفاهم شده  

چون من خودم سگ دارم (همینی که توی پروفایلمه) و جونم به جونش بنده و از یک‌ماهگی بزرگش کردم. خیلی ها می بینن انقدر دوسش دارم میگن خوب به جاش بچه به دنیا می آوردی! و این خیلی روی روانمه که آخه چه ربطی داره! من سگ دوست دارم. یکی دیگه بچه. یکی دیگه هر دو رو

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
چقدر هردوشون ناز و خوشگلن آفرین به شما

اونا فقط یه سرپناه و غذا میخوان 

نگهداری شون از بابت رفت و امد خیلی سخته 

ولی وقتی قبول کردیم یعنی همه چیو قبول کردیم

فقط گفتن تو باغ میبریم. نگفتن که باغشون چجوریه. نمیدونم بزرگه یا کوچیکه. سرسبزه یا نه😢😢

هرجور باشه فرقی نداره چون محیط داره و بازه میتونه خیلی خوش باشه حالا هرجورم باشه همین که تو یه محیط آزاده بهت قول میدم اونجا کلی کیف میکنه اگر باور نداری چندروز دیگه بهش بگو واست فیلم بگیره ازش ببین که چقدر اونجا بهش خوش میگذره خودم داشتم وقتی بردمش تو باغ اونجا باز بود و میگشت دیگه هروقت میاوردمش خونه تا در باز میشد زود میرفت دم باغ و باید میفتادم دنبالش چون باغ تا خونه ۲۰۰۰هزارمتر فاصلمون بود و پیاده برده بودمش راهشو یاد گرفته بود منم دیگه کلا گذاشتمش بمونه اونجا