ritm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 50 عنوان مکرومه 🌟دیوار کوب لوستر قاب آینه 1187 بازدید | 17 پست 1401/05/03 | 15:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13996 منم دوس دارم مکرومه یاد بگیرم ولی احساس میکنم سخته بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
ritm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 50 منم دوس دارم مکرومه یاد بگیرم ولی احساس میکنم سخته خیلی راحت هستش فقط گره هستش کل کار
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13996 خیلی راحت هستش فقط گره هستش کل کار شما نت یاد گرفتی؟؟یه گوشواره ساده یاد گرفتم ولی هنوز عملی انجام ندادم بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
ritm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 50 شما نت یاد گرفتی؟؟ یه گوشواره ساده یاد گرفتم ولی هنوز عملی انجام ندادم خیلی بادقت گره بزن فقط حتما با نخ شماره پایین انجام بده
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13996 خیلی بادقت گره بزن فقط حتما با نخ شماره پایین انجام بده ممنونم عزیزم حتما سعی میکنم یاد بگیرمچون خیلی چیزای خوبی میشه با مکرومه درست کرد. بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
ritm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 50 ممنونم عزیزم حتما سعی میکنم یاد بگیرم چون خیلی چیزای خوبی میشه با مکرومه درست کرد. خودت می تونی باسلیقه خودت پرده وسایل تزیینی دیوار کوب درست کنی
ritm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 50 منم دوس دارم مکرومه یاد بگیرم ولی احساس میکنم سخته خوشحال میشم به پیج ام سر بزنی ,@elhamarshad.rahimi
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13996 خودت می تونی باسلیقه خودت پرده وسایل تزیینی دیوار کوب درست کنی واقعا پرده هم میشه درست کرد؟؟فعلا یه فرشینه دارم می بافم این تموم شه میرم دنبال مکرومه بافی ان شاء اللهنخ مکرومه شماره بندی داره؟؟ بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13996 خوشحال میشم به پیج ام سر بزنی ,@elhamarshad.rahimi ممنونم عزیزمچشم حتما با کمال میل بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
ritm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 50 واقعا پرده هم میشه درست کرد؟؟ فعلا یه فرشینه دارم می بافم این تموم شه میرم دنبال مکرومه بافی ان شاء ... بله پرده های خیلی قشنگ بله نخ شماره بندی داره تابیده معمولی داره
ritm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 50 واقعا پرده هم میشه درست کرد؟؟ فعلا یه فرشینه دارم می بافم این تموم شه میرم دنبال مکرومه بافی ان شاء ... فرشینه خودتون می بافینی یعنی فرش دست بافت موفق باشی عزیزم می تونی پرده هاتو خودت به حالت بوم ریس رنگ آمیزی کتی