2777
2789
عنوان

همسرم

177 بازدید | 13 پست

میخام بهش بی محلی کنم بفهمه کاراش خیانتاش اشتباه بوده بفهمه داره منو از دست میده بفهمه مهم نیست دیگه برام چون من آنقدر دوسش دارم اون همیشه ازم دور میشه من سعی میکنم کاری نکنم ناراحت بشه ولی اون براش مهم نیست ناراحتیه من میخام فکر کنه دارم بهش خیانت میکنم و دیگه دوسش ندارم  میخام بی تفاوت باشم نصبت بهش  چون وقتی از این رفتارها نشون بدم بیشتر میاد نزدیکم راستی یکسره فیلم میبینم ولی بفهمه من نگاه کردم دیونه میشه میخام فکر کنه نگاه کردم یه راهنمایی میکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب خیانت رو میخای با بیمحلی بدی؟ ببخشید ولی درکل تصمیمتون درست وعاقلانه نیست  امیدوارم موفق ...

اره چون میخام باهاش زندگی کنم میخام مقابله به مثل کنم میخام فقط فکر کنه دارم بهش خیانت میکنم میخام فکر کنه دوسش ندارم 

با کاراش عذابم میده میخام فقط فکر کنه داره منو از دست میده به خودش بیاد

خیانت راه درستی نیس 

فقط و فقط سرد باش 

غذاتو درست کن

سلام و خدافظ بجا

ولی سرد سرد

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...
خیانت راه درستی نیس  فقط و فقط سرد باش  غذاتو درست کن سلام و خدافظ بجا ولی سرد سرد

درسته واقعا خیانت خوب نیست منم نمیخام همچین کاری بکنم میخام یه جوری وانمود کنم اون فکر کنه من این کارو کردم

خیانت راه درستی نیس  فقط و فقط سرد باش  غذاتو درست کن سلام و خدافظ بجا ولی سرد سرد

اینجوری هر جا دلش میخواد هر کار دلش میخواد انجام میده من میمونم و خودم و خلوت خونم

درسته واقعا خیانت خوب نیست منم نمیخام همچین کاری بکنم میخام یه جوری وانمود کنم اون فکر کنه من این کا ...

اره ولی نزار حتی فکرم کنه ک تو خیانت میکنی

فقط سرد باش همین

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...