2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
عزیزم من دوره های مختلفی گذروندم وقتی حرفی میزنم دلیلشو از نظر کوانتوم و انرژی کاملا میدونم چیه ولی ...

چقدر حرفات خوبه.اره منم ب قانون جذب حیلی اعتقاد دارم من همیشه خودمو ی معلم و مدیر میدیدم

بعد بازها جلو اینه بخودم میگعتم من معلم علوم تجزبی و....وخودمو بزای بچهای کلاس توصیف میکزدم

بقول بعضیا تو رویا بودم.خلاصه گذشت و ب این ارزوم رسیدم شکرخدا.میخوام بگم ب تصور و فکرخوب میشه بدست اورد

ولی الان من همه اینارو میدونم ولی نمیتونم انگاری استفاده کنم از نظر روحی زیاد اوکی نیستم یجوری شدم

حس ناامیدی و سختیای زیاد ادیتم میکنه

ممنون بابت وقتی ک گذاشتی.

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
عزیزم من دوره های مختلفی گذروندم وقتی حرفی میزنم دلیلشو از نظر کوانتوم و انرژی کاملا میدونم چیه ولی ...

بعد ی سوال دیگ تا چ زمانی باید این حس و تصورات  زو داشت 

تازمانی ک ب خواسته برسیم؟

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقدر حرفات خوبه.اره منم ب قانون جذب حیلی اعتقاد دارم من همیشه خودمو ی معلم و مدیر میدیدم بعد بازها ...

حالت اوکی نیس چون یه مدت طولانی ای تمرکزت روی نبودن ها و کمبود ها و شرایط فعلی بوده ولی بهتره بدونی شرایط فعلی بخاطر ارتعاشات قبلی تو بوده♥️ اگر از شرایط ناراضی هستی مشکلی نیس میتونی تغییر بدی با تغییر ارتعاشت♥️ اگ تمرکزت روی همین الان باشه خب همین شرایط الان هم برات تکرار میشه، برای همینه ک اکثر مردم درجا میزنن ، تمرکزشون روی الانع ولی انتظار شرایط بهتری رو دارن ((: تمرکزتو ازکمبود های الان بردار، ورودی هاتو کنترل کن یعنی هرچیزی رو نبین هرچیزی رو نشنو و هرچیزی رو نگو♥️ در عوض فقط از خواسته ها از خوبی ها از چیزایی ک دوس داری وارد زندگیت بشه حرف بزن و ببین و بشنو، مثلا یکی خیانت کرده نشین تعریف کن! یکی رسمی شده راجبش بگو و تعریف کن اینجوری کم کم وارد مدار خواسته ات میشی، ورودی های ذهنت منفی بوده ک الان ناامیدی پس برعکسش کن

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺
بعد ی سوال دیگ تا چ زمانی باید این حس و تصورات  زو داشت  تازمانی ک ب خواسته برسیم؟

بله ♥️ از مسیر لذت ببر، اگ خواستت رو باشی و از مدار خواسته ات دنیا رو ببینی و زندگی کنی این حس نیاز به خواسته ات صفر میشه و این وقت هس ک بهش میرسی چون نیاز از کمبود میاد و تمرکز روی کمبود هم اونو بیشترش میکنه، کلا تمرکزمون روی هرچیزی باشع اونو تغذیه و بیشترش میکنیم

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺
بله ♥️ از مسیر لذت ببر، اگ خواستت رو باشی و از مدار خواسته ات دنیا رو ببینی و زندگی کنی این حس نیاز ...

ممنون عزیزم.😘😘😘😘

حرفات خیلی به آدم دلگرمی میده ان شاءالله به هرچی میخوای برسی

مرسی گلم ان شاءالله توهم به همه ی خواسته هات برسی 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
بقره خیلی طولانی 

آره طولانیه ولی واقعامعجزه میکنه گلم اون خواسته ای ک داری خیلی ارزش داره پس بخونش اولش سخته برات بهدمثل آب خوردنه بهش عادت میکنی میشه یه دلیل مهم توزندگیت 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
آره طولانیه ولی واقعامعجزه میکنه گلم اون خواسته ای ک داری خیلی ارزش داره پس بخونش اولش سخته برات بهد ...

ممنون عزیزم  انجام میدم🌹🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ممنون عزیزم  انجام میدم🌹🌹

خواهش گلم معجزاتشم میبینی اولش برنامش بریزتوگوشیت چندباری باصوتش توهم تکرارکن اینقد برات آسون میشه من الان چندسال هرروزمیخونم 

خواهش گلم معجزاتشم میبینی اولش برنامش بریزتوگوشیت چندباری باصوتش توهم تکرارکن اینقد برات آسون میشه م ...

🌹🌹🌹 حتما

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
میشه بگی چجوری باید بخونیم یک رکعتشو♥️ چه ساعتی باید خوند

عزیزم نیت میکنی میگی یک رکعتِ نمازِ وَتر. 

بعدش سوره حمد یک مرتبه . سوره توحید ۳مرتبه. سوره فلق ۱. سوره ناس ۱.

بعدش میری قنوت توی قنوت ۴۰ مرتبه میگی اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات. بعد ۷۰ مرتبه ذکر استغفار. بعدش ۷مرتبه هذا مقام العائذ بک من النار. بعد ۳۰۰مرتبه العفو. بعدش هم یک مرتبه یه دعای دیگه 

برات لینکو میزارم اونجا با تلفظش همون یک رکعت رو نگا کن.

یک رَکعت ، نماز وَتر خوانده می شود که نماز شب با آن پایان می یابد و اینگونه خوانده می شود.

نماز وتر :

نیت : یک رکعت نماز وَتْر می خوانم قُربة اِلی الله

رکعت اول : در این رکعت یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه سوره توحید را می خوانیم وسپس یک مرتبه سوره فلق و ناس را می خوانیم .

قنوت : دعای قنوت را کامل می خوانیم
وهمانطور که دستهایمان درحالت قنوت است، (با انگشتان دست راست یا با تسبیح) چهل بار بگویید ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ )

« خدایا ببخش جمیع مؤمنین مرد و مؤمنین زن را».

و بعد از آن هفتاد بار ( اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبی وَ اَتُوبُ اِلَیه) «آمرزش می طلبم از خدایی که پروردگارم است و بسویش باز می گردم ». بگویید.

پیامبر اکرم(ص) بعد از نماز وتر، هفتاد مرتبه استغفار می کرد و می گفت:

هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ اَلْنار  

« این است مقام کسی که از آتش قیامت به تو پناه می برد ».

سپس سیصد مرتبه ( اَلْعَفو ) «ببخش» بگویید و یک بار( رَبّ اغْفِرْلی وَ ارْحَمْنی وَ تُبْ عَلیََّ اِنَّکَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحیم ) پروردگارا ببخش مرا و رحم کن به من و توبه مرا بپذیر به راستی که تو، توبه پذیرنده، بخشنده و مهربانی» بگویید.

سپس به رکوع و سجده روید و تشهد و سلام را به جا آورید و تسبیحات حضرت فاطمه زهرا که (34 مرتبه، الله اکبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله) است را بخوانید که ثواب آن نزد خدا از هزار رکعت نماز مستحب،بالاتر است.

عزیزم لطفا بگو  چه طور یک رکعتی بخونم نماز شب؟

یک رَکعت ، نماز وَتر خوانده می شود که نماز شب با آن پایان می یابد و اینگونه خوانده می شود.

نماز وتر :

نیت : یک رکعت نماز وَتْر می خوانم قُربة اِلی الله

رکعت اول : در این رکعت یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه سوره توحید را می خوانیم وسپس یک مرتبه سوره فلق و ناس را می خوانیم .

قنوت : دعای قنوت را کامل می خوانیم
وهمانطور که دستهایمان درحالت قنوت است، (با انگشتان دست راست یا با تسبیح) چهل بار بگویید ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ )

« خدایا ببخش جمیع مؤمنین مرد و مؤمنین زن را».

و بعد از آن هفتاد بار ( اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبی وَ اَتُوبُ اِلَیه) «آمرزش می طلبم از خدایی که پروردگارم است و بسویش باز می گردم ». بگویید.

پیامبر اکرم(ص) بعد از نماز وتر، هفتاد مرتبه استغفار می کرد و می گفت:

هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ اَلْنار  

« این است مقام کسی که از آتش قیامت به تو پناه می برد ».

سپس سیصد مرتبه ( اَلْعَفو ) «ببخش» بگویید و یک بار( رَبّ اغْفِرْلی وَ ارْحَمْنی وَ تُبْ عَلیََّ اِنَّکَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحیم ) پروردگارا ببخش مرا و رحم کن به من و توبه مرا بپذیر به راستی که تو، توبه پذیرنده، بخشنده و مهربانی» بگویید.

سپس به رکوع و سجده روید و تشهد و سلام را به جا آورید و تسبیحات حضرت فاطمه زهرا که (34 مرتبه، الله اکبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله) است را بخوانید که ثواب آن نزد خدا از هزار رکعت نماز مستحب،بالاتر است.

عزیزم اونایی که نوشتم رو اگر برات سخت بود میتونی هر چنتاشوکه تونستی بخونی. یعنی ۵تا از هر ذکر ولی بهت توصیه میکنم ذکر استغفار رو ۷۰مرتبه بخونی . اما باز هم میگم همون ۵بار هم بگی عالیه‌. بعدش تو قنوت هر دعایی که داری  به همون زبان ساده فارسی به خدا بگو هررچی.

ساعتشم از دوازده و نیم شب تا قبل از نماز صبح. اگر هم برات مقدور نبود شبی میتونی ساعت ده یا یازده شب بخونی