2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
منم شنیدم تووزندگی پس از زندگی یه خانومی میگفت ک حدیث کسا مرده رو زنده میکنه ایت الکرسیم عالیه عالی& ...

حدیث کسا نبود دعای معراج بود

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
عزیزم برا اینکه حالت قبل از افسردگیت حتی بهتر از اون نصیبت شه شروع کن نذر کن ۴۰شب نماز شب بخونی. نمی ...

نماز شب از چه ساعتی شروع میشه پایانش کی هست؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حدیث کسا نبود دعای معراج بود

اره راست میگی حدیث کسا هم یه قسمت بود گلم ک طرف میگفت یکی از اقوام برام حدیث کسا خوند دیدم پنج نفر اومدن بالا سرم ک پنج تن آل عبا بودن و منو از مرگ نجات دادن گلم 🍃

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه  اگر از حرف دیشبم ناراحت شدی متاسفم، اگر تند گفتم بخاطر این بود ک ...

ممنون عزیزم 

نه ناراحت نشدم🌹🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
اره عزیزم🤩 خودم یک رکعت میخوندم حاجت گرفتم. خیلیای دیگه هم با یک رکعتی حاجت گرفتن تو همون کانال میگ ...

میشه بگی چجوری باید بخونیم یک رکعتشو♥️ چه ساعتی باید خوند

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺
اره عزیزم🤩 خودم یک رکعت میخوندم حاجت گرفتم. خیلیای دیگه هم با یک رکعتی حاجت گرفتن تو همون کانال میگ ...

عزیزم لطفا بگو  چه طور یک رکعتی بخونم نماز شب؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
منم حاجتم در حد معجزه است خدا جونم 

معجزه شده حاجتتون برآورده شده؟؟ 

منکه فعلا حاجتم برآورده نشده اما هنوز به ایمان دارم به برآورده شدن

تصور + تسلیم و رهاکردن ما میخوایم ولی رها میکنیم  اگ بچسبی نمیزاری اتفاق بیفته اینجوری افسرد ...

عزیزم میشه کامل بکی چجوری بایدباشیم

مثلا من دوستدارم فلان شغل با پول خوب و به شرایطم بخوره اماده بشه درست بشه برام

دعام میکنم بابتش

ولی از قانوک جذب چجوراستفادا کنم

ی وقتایی حس ناامیدی و ناراحتی زیادی دارم دیووونه میشم.

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
عزیزم میشه کامل بکی چجوری بایدباشیم مثلا من دوستدارم فلان شغل با پول خوب و به شرایطم بخوره اماده بش ...

عزیزم من دوره های مختلفی گذروندم وقتی حرفی میزنم دلیلشو از نظر کوانتوم و انرژی کاملا میدونم چیه ولی یه تعداد که اصلا ۵ دیقه هم وقت نزاشتن راجبش مطالعه کنن میان و میگن این قانون غلطه چون اینا فکر میکنن قانون میگ بهرچی فکر کنی همون میشه در حالیک من الان به یه فیل فکر میکنم ایا فیل جلوم ظاهر میشه؟😁 اینا رو گفتم ک مقدمه باشه برای حرفم ،بزخلاف نظر اکثریت مردم نیازی ب درخواست خواستت نداری، خدا همشو میدونه، پس باید چیکار کرد؟ بالاترین مرتبه ی درخواست سپاسگزاریه،، خدایاشکرت کع رسمی شدم خدایا شکرت که حقوق بالایی هرماه واریز ب حسابم میشه،البته نه فقط به کلام بلکه باید خاستت رو زندگی کنی. ینی چی ؟ ینی در کنار اینک پیشاپیش شکر میکنی ک حاجتت محقق شده باید خودتو توی اون جایگاه ببینی. اگر بری سرکار و رسمی بشی چه حسی خواهی داشت؟ همون حس رو الان داشته باش و هرروز تکرارش کن، کم کم نشونه ها میان، چیزی درخواست نکن ینی منظورم اینه ناله و زاری نکن خدا خاستتو بده بلکه فقط باش. امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم بازم سوالی داشتی بپرس ♥️

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺