2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
✨💠✨💦✨❄️✨ 💦 #تجربه_حاجتروایی_شفای_بیماران #توسل_به_ائمه ✍️من از دوران نوجوانی دچار یک بیماری روحی ...

من اسم امام حسین و حضرت ابوالفضل میاد اشکمم میاد نمیدونم چرا قربونت صلابت اقا امام حسین ان شالله شفیع قیامتمون باشه

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چیو داری حس میکنی عزیزم؟ ببین در مهربونی خدا شکی ندارم مشکل خودمم سالها بیخیال بودم هنوزم هستم. آخر ...

توبه کن گلم صدبار اگر توبه شکستی باز ا گر کافر و گبر و بت پرستی باز آ این درگه ما درگه نومیدی نیست صدبار اگر توبه شکستی باز آ

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
من اسم امام حسین و حضرت ابوالفضل میاد اشکمم میاد نمیدونم چرا قربونت صلابت اقا امام حسین ان شالله شفی ...

عزززیزم اینو که گفتی خودمم دوباره رفتم خوندمش واقعا برای خودمم نشونه بود.‌متوسل شیم به این دو شفیع 

عزیزم برا اینکه حالت قبل از افسردگیت حتی بهتر از اون نصیبت شه شروع کن نذر کن ۴۰شب نماز شب بخونی. نمی ...

میشه نماز شب رو یک رکعته خوند؟

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺

عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه 

اگر از حرف دیشبم ناراحت شدی متاسفم، اگر تند گفتم بخاطر این بود ک دست از باور نکردن و نمیشه ها برداری، چیزی ک خودمم درگیرشم، نمیدونم ناراحت شدی یا نه اما نیت من کمک بود.

امیدوارم معجزه رو ببینی ♥️

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺